1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Gelinliklerde Daha Çok Kiralama Modeline Gidiliyor
Gelinliklerde Daha Çok Kiralama Modeline Gidiliyor

Gelinliklerde Daha Çok Kiralama Modeline Gidiliyor

Havaların ısınmaya başlamasıyla düğün sezonu açılırken, birbirinden farklı ve ilgi çekici gelinlikler de vitrinlerdeki yerini aldı.

A+A-

Havaların ısınmaya başlamasıyla düğün sezonu açılırken, birbirinden farklı ve ilgi çekici gelinlikler de vitrinlerdeki yerini aldı. Yaz ayının gelmesiyle birlikte evlenmek isteyen çiftlerin ilk adresleri gelinlikçiler oluyor.

Her gelinin rüyası olan beyaz gelinliği seçmek için gelinlikçilere aileleri ile birlikte gelen gelin adayları, kendisine uygun gelinliği seçmeye çalışıyor. Seçilen gelinlik ise kiralama modeliyle alınıyor. Gelinlik fiyatları ise 500 liradan başlayıp 5 bin liraya kadar yükseliyor. Gelin adaylarının kiralama yöntemine gittiğini ve bununla birlikte istedikleri modellerin dikilmesini talep ettiklerini kaydeden gelinlikçi Âdem Adıyaman, kiralama ile satın alma arasında bir fark olmamasına rağmen çiftlerin kiralama modelini seçtiklerini kaydetti.

Adıyaman açıklamasında “Çiftler gelinlik modellerinde günün çizgilerini talep ediyorlar. Bazı çiftler mevcut gelinlikleri tercih ederken bazıları da kendi istediği modeli bize bildiriyor. Ancak bu sene gelen çiftlerin eski zamanlarda kullanılan 'bindallı’ ya ağırlık vermesi bizleri daha da mutlu ediyor.” dedi.
CİHAN

Gelinliklerde daha çok kiralama modeline gidiliyor

Gelinliklerde daha çok kiralama modeline gidiliyor

Gelinliklerde daha çok kiralama modeline gidiliyor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.