1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Genç Girişimciler Yol Haritasını Belirliyor
Genç Girişimciler Yol Haritasını Belirliyor

Genç Girişimciler Yol Haritasını Belirliyor

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, yeni dönemin ilk toplantısında, yapacakları çalışmalar için yol haritalarını belirlemeye başladı.

A+A-

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, yeni dönemin ilk toplantısında, yapacakları çalışmalar için yol haritalarını belirlemeye başladı. Samsun TSO Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığı’na tekrar seçilen Kerem Tüfekçi, yeni çalışma döneminde güzel çalışmalara ve projelere imza atmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerde oluşan Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi, ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya, aynı zamanda Kurulun İcra Komitesi üyesi de olan Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu’nu temsilen Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Yiğit Tören de katıldı. Toplantıda, yeni dönemde yapılması düşünülen çalışmalar için yol haritası çıkartıldı.

Samsun TSO Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığı’na tekrar seçile Kerem Tüfekçi, iyi bir çalışma dönemi dileyerek, “Önceliğimiz, ortaya koyacağımız projelerin sürdürülebilir olması. Projelerimizi ortaya koyarken başta oda yönetimimiz olmak üzere şehrimizdeki üniversitelerimiz ve milli eğitim müdürlüğümüz paydaşlarımız olacak. Bizim en büyük sermayelerimizden biri de girişimcilik. Gençlerimizi iş talep eden değil, iş arz eden bir duruma getirebilmeyi arzuluyoruz. Öncelikli hedeflerimizden bir tanesi de ‘gelecekte ne yapacağım’ diyen üniversiteli gençlerimize ulaşabilmek. Geçen dönemdeki kurulumuzda gayet güzel bir çalışma dönemi geçirdik. Önümüzdeki dönemde de Oda Yönetimimizin de desteğiyle yine, hem Odamız adına hem de Samsun adına sesimizi duyuracak, genç girişimcilere yakışacak organizasyonlara inşallah hep birlikte imza atarız.” dedi.

Samsun TSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Yiğit Tören ise 21. yüzyılın en önemli konularından birisinin girişimcilik olduğunu belirterek, “Bilindiği üzere nüfusumuzun çok büyük bir kısmını gençlerimiz oluşturmakta. Bu, ülkemiz açısından çok önemli. Ülkemizdeki işsizlik sorununun çözüm kaynaklarından biri de başarılı girişimci sayısının artmasıdır. Bu çerçevede, özellikle gençlerimizin girişimcilik konusunda alacakları eğitimlerle kendilerini geliştirmeleri ve kendi girişimlerini başlatmaları çok önemli. Yönetim olarak burada sizlere destek için varız. Bizlere getireceğiniz fikirlerinize, projelerinize ve organizasyonlara açığız. Sizlere, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da elimizden geldiğince destek vermeye çalışacağız.” diye konuştu. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından toplantı sona erdi.


CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.