1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Gençlik Futbol Turnuvası'nda İdil Çpl Birinci Oldu
Gençlik Futbol Turnuvasında İdil Çpl Birinci Oldu

Gençlik Futbol Turnuvası'nda İdil Çpl Birinci Oldu

Şırnak'ın İdil ilçesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından liseler arasında düzenlenen 'Kaymakamlık Gençlik Futbol Turnuvası' oynanan final maçı ile sona erdi.

A+A-

Şırnak'ın İdil ilçesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından liseler arasında düzenlenen 'Kaymakamlık Gençlik Futbol Turnuvası' oynanan final maçı ile sona erdi. Turnuvada İdil Çok Programlı Lisesi (ÇPL) birinci oldu.

İdilspor sahasında oynanan final maçını Kaymakam Mustafa İmamoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Kara, İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı İsmet Gündüz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şerif Çelikkaya, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Akdeniz, okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar izledi. İdil ÇPL ile İdil Lisesi arasında oynanan final maçı berabere sonuçlanınca, şampiyon seri penaltı atışlarıyla belirlendi. İdil Lisesi oyuncuları iki penaltıyı gole çeviremeyince turnuvanın şampiyonu geçen yıl da şampiyon olan İdil ÇPL oldu.

Şampiyon İdil Çok Programlı Lisesi'ne kupa ve hediyelerini Kaymakam Mustafa İmamoğlu, turnuva ikincisi İdil Lisesi'ne kupa İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı İsmet Gündüz, üçüncü olan İdil Anadolu Lisesi'ne ise İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şerif Çelikkaya verdi.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.