1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Gençlik Spor Çalışanları Ve Antrenörler Piknikte Buluştu
Gençlik Spor Çalışanları Ve Antrenörler Piknikte Buluştu

Gençlik Spor Çalışanları Ve Antrenörler Piknikte Buluştu

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 2013 yılı Yaz Spor Okulları faaliyet ve çalışma sezonu start aldı.

A+A-

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde 2013 yılı Yaz Spor Okulları faaliyet ve çalışma sezonu start aldı. Bu nedenle 25 farklı spor branşı antrenörlerinin sezona moralli başlaması amacıyla Sitilce yolu üzerinde bulunan atış poligonunda sezona merhaba adı altında mangal partisi düzenlendi.

Yapılan mangal partisine tüm antrenörlerin yanı sıra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürleri'nden Fevzi Bener, Hüseyin Yaşar Sarıkaya, Mehmet Yenigün ve Ömer Faruk Dursun da katılarak antrenörlere moral, destek ve motivasyon da bulundular.

Oldukça renkli ve eğlenceli geçen mangal partisinde birlik ve beraberlik mesajı vererek müzik eşliğinde halaylar çekilerek şarkılar, türküler söyleyerek doyasıya eğelendiler. Etkinlikle ilgili bir açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Fevzi Bener, şöyle konuştu:

“Antrenörlerimiz yıl boyu yoğun bir çalışma temposu içerisinde bulunduğu gibi okulların kapanmasıyla birlikte açacağımız 20 spor branşında Yaz Spor Okulları'nda yorucu bir sezona girecek. Bu nedenle kendilerine böyle bir mangal partisi düzenleyerek, moralli bir sezona başlamaları çabasında bulunduk. Tüm antrenörlerimize spor okullarında başarılı çalışmalar dileyerek teşekkür ederim.”
CİHAN

Gençlik spor çalışanları ve antrenörler piknikte buluştu

Gençlik spor çalışanları ve antrenörler piknikte buluştu

Gençlik spor çalışanları ve antrenörler piknikte buluştu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.