1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Genpa Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Erdem, Midyat'a Geldi
Genpa Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Erdem, Midyata Geldi

Genpa Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Erdem, Midyat'a Geldi

Genpa Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zeynel Erdem ve sanatçı Berdan Mardini Midyat’a geldi. İkiz kardeşinin adını taşıyan özel okulu ziyaret eden Erdem, M...

A+A-

Genpa Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Zeynel Erdem ve sanatçı Berdan Mardini Midyat’a geldi. İkiz kardeşinin adını taşıyan özel okulu ziyaret eden Erdem, Midyatlı işadamlarıyla buluştu.

Midyat’ta Erdem Holding tarafından yaptırılan ve adına ikiz kardeşi Mehmet Nezih Erdem isminin verildiği okulda incelemelerde bulunan Zeynel Abidin Erdem’e Ünlü sanatçı Berdan Mardini eşlik etti. Erdem Koleji'ni ziyaret eden Dr. Zeynel Abidin Erdem ve sanatçı Berdan Mardini’yi Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, belediye başkan yardımcısı Metin Kutlu, Okul Müdürü Salih Aslan, Midyat Sanayici ve iş adamaları derneği (MİSİAD) başkanı Yusuf Yenigün, MİKAD Derneği Başkanı Mesut Sancar, iş adamları ve öğrenciler karşıladı.

Okul müdürü Salih Aslan’dan genel bilgi alan Erdem, okulu çok beğendiğini kaydetti. Daha sonra Midyatlı işadamlarıyla bir araya gelen Erdem, işadamlarına seslenerek eğitime önem vermeleri gerektiğini söyledi.

Bölgede yapılan okullar, yurtlar ve spor salonları ile ilgili bir gezi gerçekleştirdiklerini kaydeden Dr. Zeynel Abidin Erdem “Daha da iyi bir hizmet umuduyla arkadaşlarımı da teşvik ettim. Midyat’ta belediye başkanımızı yaptığımız okulumuzun önündeki yolu yapması hususunda ricada bulundum, hemen karar verip onu yaptıracak. Diyarbakır’daki spor salonu tekrar yenileyeceğiz 17 yaşındadır. Birçok hizmete katkıda bulunmak, dua almak adına bugüne kadar yüz binlerin mezun olduğu yetiştiği ve terbiye aldığı Fethullah Gülen hocanın okullarına destek olmaya devam edeceğiz.'' diye konuştu.

Ünlü sanatçı Berdan Mardini ise okulu çok beğendiğini kaydetti.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.