1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Gesiad’dan Nevşehir'in Yeni Valisi’ne Hoşgeldin Ziyareti
Gesiad’dan Nevşehirin Yeni Valisi’ne Hoşgeldin Ziyareti

Gesiad’dan Nevşehir'in Yeni Valisi’ne Hoşgeldin Ziyareti

Genç Sanayiciler ve İşadamları Derneği (GESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Avşar ve yönetim kurulu üyeleri, son Valiler Kararnamesi ile Nevşehir’e atanan Vali Mehmet Ceylan’a 'hoşgeldin' ziyaretinde bulundu.

A+A-

Genç Sanayiciler ve İşadamları Derneği (GESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Avşar ve yönetim kurulu üyeleri, son Valiler Kararnamesi ile Nevşehir’e atanan Vali Mehmet Ceylan’a 'hoşgeldin' ziyaretinde bulundu.

    Ziyarette, GESİAD Başkanı İrfan Avşar’ın yanısıra Başkan Yardımcısı Ali Ersan Erdoğan, Emrah Güner ile Yönetim Kurulu üyeleri Fevzi Çevrük, Soner Erçetin ve Mehmet Kahraman da yer aldı.

    GESİAD Başkanı İrfan Avşar yaptığı konuşmasına Vali Ceylan’a yeni görevinde başarılar diledi. Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu'na (TUSKON) bağlı olarak faaliyet gösteren Nevşehir’in en önemli sivil toplum kuruluşlarından olan GESİAD’ın 475 şirketi temsil eden 280 üyesi bulunduğunu kaydetti.

    Dernek olarak birincil amaçlarının Nevşehir iş dünyasını dünya pazarlarına açarak firmaların büyük iş hacimlerine ulaşmasını temin için çalışmak olduğunu ifade eden Avşar, “Geçtiğimiz günlerde KOSGEB destekli düzenlediğimiz Tanzanya iş gezisi bunun son örneğidir. Tanzanya’ya 17 kişi ile bir ticari gezi düzenledik. Tanzanya’daki ortak derneğimiz ABİTAT, üyelerimizin sektörleri ile alakalı iş görüşmeleri yaptırdı. Aynı zamanda Türkiye’nin Tanzanya Başkonsolosu ve Ticari Ateşesi ile görüşme ve bilgi alma şansını yakaladılar. Gezinin sonucu olarak 2 üyemiz Tanzanya’da yatırım yapma kararı aldı. Dernek olarak üyelerimize tecrübe paylaşım programları, yurt içi ve yurtdışı iş gezilerinin yanı sıra sosyal aktivitelerde yapmaktayız. Üyelerimiz ile birlikte ilimizin kalkınması için çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.” dedi.

    Avşar, GESİAD olarak Valilik çalışmalarında kendilerine düşen bir görev olduğunda her zaman yapmaya hazır olduklarını da belirtti.

    Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan ise GESİAD’ın bağlı bulunduğu TUSKON’un yaptığı çalışmaları takip ettiğini ve ilde birlikte güzel işler yapacaklarına inandığını söyledi. Ceylan, “Türk İş adamlarımız yeni pazarlar bulmak zorundadır. Üretmeli ve ürettiğini de en iyi şekilde satmalıdır. Bu noktada sivil toplum kuruluşlarına büyük görev ve sorumluluk düşmektedir. Başkanın konuşmasından GESİAD’ın çalışmalarını öğrenme fırsatı buldum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Tanışmaktan da memnuniyet duydum.” şeklinde konuştu. CİHAN

GESİAD’dan Nevşehir'in yeni Valisi’ne hoşgeldin ziyareti

GESİAD’dan Nevşehir'in yeni Valisi’ne hoşgeldin ziyareti

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.