1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Gesililerden Başkan Büyükkılıç'a Teşekkür
Gesililerden Başkan Büyükkılıça Teşekkür

Gesililerden Başkan Büyükkılıç'a Teşekkür

Kayseri Gesi Kayabağ Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret etti.

A+A-

Kayseri Gesi Kayabağ Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret etti. Dernek üyeleri, Gesi’ye yapılan hizmetler ile yatırımlar ve geleneksel olarak 10'ncusu yapılacak Hasan Efengi Pilav Şenliği’ne verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Gesi bölgesinin Melikgazi’ye bağlanması ile birçok yatırım aldığını ve adeta çehresinin değiştiğini belirten dernek başkanı Mehmet Özet, “Yol, asfalt, çevre düzenlemesi, park gibi birçok hizmetin yanı sıra Gesi bölgesine gönül köprüsü olan Derindere Viyadüğü’nün de tamamlanması, Gesi için bir milat olmuştur. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Mehmet Özet, geleneksel olarak gerçekleştirilen Gesi Kayabağ 8. Hasan Efengi Pilav Şenliği'nin de 5 Temmuz’da okunacak mevlit ile başlayıp, 6 Temmuz’da Gençlik Gecesi ile devam edeceğini, 7 Temmuz’da yapılacak pilav şenliği ile sona ereceğini belirtti. Özet, Gesililer için birlik, beraberlik ve kaynaşma duygusunun en önemli göstergelerinden biri olan şenliğe tüm Kayserilileri davet ederek, 20 kazanda pişirilecek pilavın şenlik dolayısıyla katılımcılara dağıtılacağını sözlerine ekledi.

Kayabağ’ın Melikgazi Bölgesinin önemli bir mesire alanı olduğunu belirten Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Gerek tarihi misyonu itibariyle, gerekse vatanını milletini seven, birliğin beraberliğin sevdalısı olan kardeşlerimize hizmetin en iyisini vermek için çalışıyoruz. Muhabbet ortamında birlik beraberliğe vesile olacak bu güzel organizasyonda hemşehrilerimiz ile birlikte olmayı umut ediyorum.” dedi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.