1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Giresun'dan Kars'a Kardeşlik Köprüsü
Giresundan Karsa Kardeşlik Köprüsü

Giresun'dan Kars'a Kardeşlik Köprüsü

Giresun Teknik Eğitim Araştırma ve Geliştirme Derneği (TEGDER) 'Kardeş İl' ve 'Kardeş Dernek' çalışmaları kapsamında Kars’a gezi düzenledi.

A+A-

Giresun Teknik Eğitim Araştırma ve Geliştirme Derneği (TEGDER) 'Kardeş İl' ve 'Kardeş Dernek' çalışmaları kapsamında Kars’a gezi düzenledi. 9 kişinin katıldığı gezi kapsamında, Kars'ta faaliyet gösteren KARİMDER ziyaret edildi.

Karslı teknik elemanlarla tanışma programlarının düzenlendiği ziyarette konuşan TEGDER Başkanı Kemal Kılıç yaptığı açıklamada gezi kapsamında Giresunlu ve Karslı teknik elemanların tanışmasını ve bilgi paylaşımını amaçladıklarını belirtti. Güçlü bir sivil toplumun gelişmişlik göstergesi olduğunu belirten Kılıç, "Güçlü bir sivil toplum, ancak karşılıklı bilgi ve tecrübe paylaşımı ile olabilir. Bu tür gezilerle bunu amaçlıyoruz." dedi.

Kars’ta Anadolu insanının misafirperverliğine yakından şahit olduklarını da sözlerine ekleyen Kılıç, "Önümüzdeki günlerde biz de TEGDER olarak Karslı misafirlerimizi ağırlayacağız.'Kardeş il' ,'kardeş dernek' projesi derneğimizin en önemli projelerinden biri. Bu tür faaliyetler ülkemizin birlik ve beraberliğine de çok ciddi katkılar sağlamaktadır.”" diye konuştu.

Dernek üyelerince temin edilen çok sayıda çocuk ve yetişkin kıyafetin ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldığı programın ikinci günü, Artvin’ e geçilerek Deriner Barajı gezildi.
CİHAN

Giresun'dan Kars'a kardeşlik köprüsü

Giresun'dan Kars'a kardeşlik köprüsü

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.