1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Göcek'te 4 Villayı Soyan Zanlı Son İşinde Yakalandı
Göcekte 4 Villayı Soyan Zanlı Son İşinde Yakalandı

Göcek'te 4 Villayı Soyan Zanlı Son İşinde Yakalandı

Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı turistik Göcek beldesinde yabancı ve yaşlıların yaşadığı villalara girerek hırsızlık yapan bir kişi yakalandı.

A+A-

Muğla'nın Fethiye ilçesine bağlı turistik Göcek beldesinde yabancı ve yaşlıların yaşadığı villalara girerek hırsızlık yapan bir kişi yakalandı. Çaldığı çok sayıda elektronik eşyayı satmaya çalışırken yakalanan zanlının 4 ayrı villadan hırsızlık yaptığı öğrenildi.

Fethiye'nin Göcek beldesinde yabancı ve yaşlılara ait villalarda art arda hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine Göcek Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçirdi. Beldedeki villalarda gizlenen ve nöbet tutan jandarma ekipleri 17 Haziran gecesi Cumhuriyet Mahallesi’ndeki villaya giren kar maskeli ve eldivenli şüpheliyi tespit etti.

Villadan dizüstü bilgisayar ve cep telefonu çalan şüpheliyi takibe alan ekipler, dizüstü bilgisayar ve cep telefonunu Dalaman’daki bir mağazada satmaya çalışan Harun G. isimli şüpheliyi suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan şüphelinin daha önce 10 hırsızlık suçundan sabıkası bulunduğu öğrenildi. Zanlının ev ve iş yerinde yapılan aramalarda 1 dizüstü bilgisayar, 2 adet cep telefonu, oyun konsolu, altın bilezik, pırlanta yüzük, maddi değeri yüksek ziynet eşyaları ve 1800 TL para ele geçirildi. Sorgusunun ardından Fethiye Adliyesi’ne sevk edilen Harun G. tutuklanarak Fethiye Cezaevi’ne gönderildi.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.