1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Gökçeler'de Belediye Düğün Salonu Törenle Hizmete Açıldı
Gökçelerde Belediye Düğün Salonu Törenle Hizmete Açıldı

Gökçeler'de Belediye Düğün Salonu Törenle Hizmete Açıldı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bağlı Gökçeler beldesinde yapımı tamamlanan düğün salonu törenle hizmete açıldı.

A+A-

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bağlı Gökçeler beldesinde yapımı tamamlanan düğün salonu törenle hizmete açıldı. Açılışa AK Parti Zonguldak milletvekilleri de katıldı.

Halk oyunları ile başlayan programın açılış konuşmasını Gökçeler Belde Belediye Başkanı Bekir Çolak yaptı. Çolak, beldeye katkı veren herkese teşekkür etti. Gökçeler Belde Belediye Başkanı Bekir Çolak ayrıca Gökçeler halkına verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerini belirterek, "Beldemizde çok amaçlı bir belediye salonu ihtiyacı vardı. Düğünlerimizi, nikahlarımızı yapabileceğimiz ve bir çok amaçlı olarak kullanabileceğimiz bu salonu da halkımızın hizmetine sunmaktan mutluluk duyuyoruz." dedi. Çolak, Gökçeler'in 2014 yerel seçimlerinde Kandilli Belediyesi ile birleşecek olmasını da "Her son güçlü bir başlangıçtır." ifadeleriyle değerlendirdi.

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri adına konuşan Ercan Candan ise Belediye Başkanı Bekir Çolak’ın çok çalıştığını ifade etti. Milletvekili Candan düğün salonunun belde halkına hayırlı olmasını da diledi.

“PROTOKOLE PLAKETLİ TEŞEKKÜR”

Konuşmaların ardından beldeye katkı bulunan Zonguldak Valisi Erdal Ata, Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, Milletvekili Ercan Candan, Milletvekili Özcan Ulupınar, Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır’a teşekkür plaketlerini Gökçeler Belde Belediye Başkanı Bekir Çolak taktim etti. Plaket törenin ardından düğün salonunun açılışı gerçekleştirildi.
CİHAN

Gökçeler'de belediye düğün salonu törenle hizmete açıldı

Gökçeler'de belediye düğün salonu törenle hizmete açıldı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.