1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Gökhan Gönül'den şampiyon açıklaması
Gökhan Gönülden şampiyon açıklaması

Gökhan Gönül'den şampiyon açıklaması

Gökhan Gönül, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon şampiyonu Anadolu takımların belirleyeceğini söyledi.

A+A-

Gökhan Gönül, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon şampiyonu Anadolu takımların belirleyeceğini söyledi.

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Gökhan Gönül, FBTV'ye yaptığı açıklamada, şampiyon olup, 4. yıldızı takan ilk takım olmayı istediklerini belirterek, "Bu sezon 4. yıldızı takmak isteyen Galatasaray var. Beşiktaş'ı bu sene çok daha iyi görüyorum. Trabzonspor çok sayıda transfer yaptı. Belki 1-2 ay sonra onlar da daha iyi takım olacaklardır" dedi.

"ŞAMPİYONU ANADOLU TAKIMLARI BELİRLEYECEK"

Türkiye'de futbolun her geçen gün zorlaştığını vurgulayan milli futbolcu, "Bence bu seneki şampiyonu Anadolu takımları belirleyecektir. İnşallah şampiyon biz oluruz ve 4. yıldızı takarız" ifadelerini kullandı.

"TARAFTARLAR FORMA İLE DESTEK VERSİN"

Taraftarlardan forma alarak kulübe destek olmalarını isteyen Gökhan Gönül, "(En büyük sponsorumuz taraftarımız), bizim sloganımız gibi oldu. Başkanımızın üstüne basa basa söylediği bir şey vardı, Başkanımızı biliyorsunuz; hak ettiği şeyi her zaman tutup koparıp alan bir insan. 'Bu forma için de hak edilen değeri verilmiyorsa, bu forma sponsorsuz olacak' dedi. O sözünün arkasında durdu” şeklinde konuştu.

Gökhan ve eşi Hatice Gönül ile çocukları Baran ve Kuzey, röportajın ardından sarı-lacivertli formalarla fotoğraf çektirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.