1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Göreve Başlayan Vali Altıparmak: Ortak Akılla Hizmet Edeceğiz
Göreve Başlayan Vali Altıparmak: Ortak Akılla Hizmet Edeceğiz

Göreve Başlayan Vali Altıparmak: Ortak Akılla Hizmet Edeceğiz

Valiler Kararnamesi’yle Erzurum’a atanan Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, görevine başladı.

A+A-

Valiler Kararnamesi’yle Erzurum’a atanan Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, görevine başladı. Vali Altıparmak için Valilik binası önünde karşılama töreni düzenlendi.

Uçakla Erzurum'a gelen Altıparmak'ı havalimanında vali vekili Naci Aktaş ile vali yardımcıları Mehmet Gök, Özgür Arslan ile İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mehmet Akgün ve İl Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız karşıladı.

Vali Altıparmak için ikinci karşılama töreni Valilik binası önünde gerçekleştirildi. Buradaki karşılama töreninde Vali Yardımcısı Abdurrahman İçyer, kaymakamlar, bürokratlar ve muharip gaziler tarafından çiçekle karşılandı. Polis tören mangasını selamlayan Altıparmak, daha sonra makamına geçerek, kendi 'göreve başlama' yazısını imzaladı. Makamda kısa bir süre dinlenen Altıparmak daha sonra basın toplantısı düzenledi.

ORTAK AKILLA HİZMET EDECEĞİZ

Vali Ahmet Altıparmak, Erzurum'un Türk kültür ve tarihinde önemli bir yeri bulunduğunu söyledi. Nene Hatun'u, İbrahim Hakkı'yı ve Alvarlı Muhammed Lütfi Efe'yi yetiştiren bir şehirde çalışmanın kendisini mutlu edeceğine dikkat çeken Altıparmak, "Tarihte destansı mücadelere imza atan, İbrahim Hakkı Hazretleri'ni, Alvarlı Efe Hazretleri'nin yetiştiği Dadaşlar arasında çalışmak mutlu edecek. Erzurum ülkemiz için çok özel bir şehir." dedi.

Vali Altıparmak, insan odaklı çalıştığını ve ortak akla önem verdiğini de sözlerine ekleyerek, "Sivil toplum kuruluşları, üniversitese ve kamu olarak devlet ortak aklı ile çalışacağız. Erzurum'a ortak akılla hizmet etmeye gayret göstereceğiz. Erzurum'a basın aracılığıyla selamlarımı sunuyor ve şehre görevimizin hayırlı olmasını temenni ediyorum." diye konuştu. CİHAN

Göreve başlayan Vali Altıparmak: Ortak akılla hizmet edeceğiz

Göreve başlayan Vali Altıparmak: Ortak akılla hizmet edeceğiz

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.