1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. ‘gözyaşı Geceleri’ Ceyhanlılarla Buluştu
‘gözyaşı Geceleri’ Ceyhanlılarla Buluştu

‘gözyaşı Geceleri’ Ceyhanlılarla Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ceyhan İlçe Teşkilatı tarafından İstanbul’un fethinin 560.

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ceyhan İlçe Teşkilatı tarafından İstanbul’un fethinin 560. yıl dönümü nedeniyle organize edilen etkinlikler çerçevesinde Gözyaşı Geceleri grubunun son oyunu "İster Gül İster Ağla" Ceyhanlılarla buluştu.

Ceyhan Spor Salonu’nda gerçekleştirilen programa Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün yanı sıra MHP Ceyhan İlçe Başkanı Nurettin Çetiner ve yönetim kurulu üyeleri, il genel ve belediyesi meclis üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan MHP Ceyhan İlçe Başkanı Çetiner "Unuttuğumuz bir takım manevi değerleri bize yeniden hatırlatan Gözyaşı Geceleri, yıllardır sahnelerde beğeniyle izleniyor. İstedik ki, böylesine değerli bir program Ceyhanlılarla buluşsun. Teşriflerinizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum." dedi.

Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise program sonunda yaptığı konuşmasında “Bu yıl 27. yılını kutlayan Gözyaşı Geceleri’ni ve Haşim Atken’i ilk kez seyrettiğimde Erzurum’da üniversitede öğrenciydim. Yıllar sonra aynı duyguları Ceyhan’da bizlere yaşattıkları için kendilerine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Programda toplumda yaşanan kültürel ve ahlaki yozlaşmaları komedi unsurlarıyla harmanlayarak seyirciye aktaran İster Gül İster Ağla adlı oyun, salonu dolduran seyirciyi hem güldürdü hem de ağlattı.

Program sonunda Gözyaşı Geceleri'nin mimarı ve "İster Gül İster Ağla" adlı oyunun yazarı Haşim Atken ve oyunculara plaket verildi.
CİHAN

‘Gözyaşı geceleri’ Ceyhanlılarla buluştu

‘Gözyaşı geceleri’ Ceyhanlılarla buluştu

‘Gözyaşı geceleri’ Ceyhanlılarla buluştu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.