1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Gto Başkanı Bartık: Ortak Akla Yeni Fikirler Katmak İstiyoruz
Gto Başkanı Bartık: Ortak Akla Yeni Fikirler Katmak İstiyoruz

Gto Başkanı Bartık: Ortak Akla Yeni Fikirler Katmak İstiyoruz

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Eyüp Bartık, ortak aklın devamı ve ortak akla yeni fikirler eklemek amacında olduklarını ifade etti.

A+A-

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Başkanı Eyüp Bartık, ortak aklın devamı ve ortak akla yeni fikirler eklemek amacında olduklarını ifade etti.

        Gaziantep Valisi Erdal Ata, yeni seçilen GTO Başkanı Eyüp Bartık’ı ziyaret etti. Ziyarette iş ve güç birliği sağlandığında ekonomide başarının sağlandığına vurgu yapan Eyüp Bartık, birilik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesine dikkat çekti. Bartık, "Bu şehir hepimizin şehri. Bu şehirde daha iyi neler yapabiliriz hep gündemimizin ilk maddesinde yer alıyor. İl bazında da iş birliği güç birliği valilik, belediyeler, sivil toplum kuruluşları, meslek örgütleri, meslek odaları, dernekler ne kadar aynı faydayı beraber kurabilirse başarı sağlanır. Kentimizde tüm kuruluşların oluşturulan ortak akıl gençleşmeli ve yeni fikirler ortaya koymalı. Oda olarak bunun için her türlü desteği vermeye hazırız. Amacımız kentimizi daha iyi noktalara getirmektir." dedi.

        Gaziantep’in ekonomik büyümesinde ve gelişmesinde GTO’nun büyük katkıları olduğunu dile getiren Vali Erdal Ata, GTO’yu Gaziantep’in en büyük meslek kuruluşu olarak nitelendirdi. Ata, "Gaziantep’in başarısının temelinde meslek kuruluşları ve kamu kuruluşları arasındaki uyumun ve diyalog içerisinde olmasının büyük önemi var. Gaziantep’in menfaatine olan konularda işbirliği yapılması ve ortak akılla hareket edilmesinden dolayı sizlere teşekkür ederim." diye konuştu.

        GTO YÖNETİMİNDEN GARNİZON KOMUTANI'NA ZİYARET

        Öte yandan GTO Başkanı Bartık ve Yönetim Kurulu üyeleri Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kahraman Güneş’i ziyaret etti. Ziyarette GTO Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık yapacakları çalışmalarla ilgili Tuğgeneral Güneş’e bilgi verdi. Tuğgeneral Güneş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek GTO yönetimine başarılar diledi.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.