1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Gto Başkanı Nail Çiler'in Oğlu Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti
Gto Başkanı Nail Çilerin Oğlu Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Gto Başkanı Nail Çiler'in Oğlu Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

İstanbul'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Nail Çiler'in oğlu Görkem Çiler (22)'in cenazesi, Kocaeli'n...

A+A-

İstanbul'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Nail Çiler'in oğlu Görkem Çiler (22)'in cenazesi, Kocaeli'ne bağlı Gebze ilçesine getirildi.

İstanbul Maltepe'de dün gece saatlerinde otomobiliyle seyir halindeyken geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanarak Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Görkem Çiler (22) sabaha karşı tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Çiler'in Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki cenazesi, babası Nail Çiler ve diğer yakınları tarafından buradan alınarak Gebze Belediyesi Asri Mezarlık morguna getirildi. Gebze'de taziyeleri kabul eden GTO Başkanı Çiler ve eşi Sevgi Çiler'in güçlükle ayakta durduğu gözlendi. AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan ve Gebze Kaymakamı Salih Karabulut'un yanı sıra, çok sayıda iş adamı ve sanayici de Çiler'e taziye ziyaretinde bulundu.

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan da telefonla arayıp kazayla ilgili bilgi aldığı Çiler'e baş sağlığı dileklerinde bulundu. Görkem Çiler'in cenazesinin, yarın ikindi vakti kılınacak cenaze namazının ardından Gebze Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.