1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Gülben Ergen - Erhan Çelik barıştı
Gülben Ergen - Erhan Çelik barıştı

Gülben Ergen - Erhan Çelik barıştı

Araları bozuk olan Gülben Ergen - Erhan Çelik çifti barıştıklarını sosyal medyadan ima ettiler.

A+A-

Araları bozuk olan Gülben Ergen - Erhan Çelik çifti barıştıklarını sosyal medyadan ima ettiler.

Bu yılın adlarından en çok söz ettiren çiftlerinin başında gelen Gülben Ergen ile Erhan Çelik’in ayrılığı uzun sürmedi. İki yılın ardından artık aşk yaşadıklarını inkar etmeyen çiftin yaz başında Bodrum’da nikah masasına oturacağı konuşuluyordu. Ancak Çelik’le Ergen’in arası bozuldu. Ergen sosyal medyadan sevgilisine “Hayat korkakları affetmez, bugün cesaretin olmadığı için yapamadığın şeyi, yarın zamanın olmadığı için yapamayabilirsin” mesajını göndermişti. Bodrum’daki evinde annesi ve çocuklarıyla tatil yapan Ergen’in mutsuz hali objektiflere yansımıştı.

Gelincikli gönderme

Önceki gece Erhan Çelik, instagram sayfasından bir gelincik ve üzerine düşen gölgesinin fotoğrafını paylaştı, altına düştüğü “gölge” notunun G harfini ise büyük yazdı. Çelik’in attığı bu mesaj takipçilerini sevindirdi. “G büyük ve gelincik”, “Çaktırmadan şifreli gönderme”, “Ömür boyu mutlu olun” şeklinde yorumlar yapıldı. Ergen de aynı saatlerde Lao Tzu’nun “Üzüntülüyseniz geçmişte, endişeliyseniz gelecekte, huzur içindeyseniz şimdiki zamanda yaşıyorsunuz” sözünü paylaşıp altına “Huzurluyum, huzurlusun, huzurlu” yazdı.

Gülben Ergen ile Erhan Çelik geçen ay Safranbolu’ya gitmiş ve otoban yolculuğu sırasında dinledikleri Yıldız Tilbe’nin “İşim Olmaz” şarkısını aynı anda sosyal medyadan paylaşmıştı.(GÜNEŞ)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.