1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Gülben Şeyda Coşkun'a ne kadar para ödedi?
Gülben Şeyda Coşkuna ne kadar para ödedi?

Gülben Şeyda Coşkun'a ne kadar para ödedi?

Üç ayda 11 kilo veren Gülben Ergenin, incelmek için hatrı sayılır bir bedeli gözden çıkardığı ortaya çıktı!!

A+A-

Sabah Gazetesi'ninden Bülent Cankurt, ünlülerin yaşam koçluğunu yapan Şeyda Coşkun'un ne kadar para kazandığını yazdı. İşte Gülben Ergen, Hacı Sabancı ve Hadise gibi ünlüleri zayıflatan Şeyda Coşkun'la zayıflama maliyeti...

İşte Cankurt'un yazısı...

Gülben Ergen, zayıflamak için çalıştığı ünlü yaşam koçu Şeyda Coşkun'a aylık 3 bin Euro (8 bin 124 lira) ödemiş. Yani verdiği her kilo başına ödediği rakam, 2 bin 215 lira!

Bebek sahilinde yaptırdığı yürüyüşler ve müşterilerinin kapısına kadar götürdüğü yemeklerle ünlü-ünsüz pek çok kişiyi iğne ipliğe çeviren yaşam koçu Şeyda Coşkun'un son eseri, ünlü sanatçı Gülben Ergen oldu.

11 KİLO VERDİ!

Uzun süredir kilolarından muzdarip olan üç çocuk annesi Gülben Ergen, Şeyda Coşkun sayesinde üç ayda tam 11 kilo vermeyi başarmış. Verdiği kilolar nedeniyle bir hayli hafifleyen ve mutluluktan havalara uçan Ergen'in; bu kiloları verirken maddi olarak da epey hafiflediğini öğrendim!

ŞEYDA COŞKUN'UN AYLIĞI 3 BİN 500 EURO

Gülşen, Hadise, Dilara Endican ve Ergin Ataman gibi birçok ünlü ismi zayıflatan Coşkun'un maharetli olduğu kadar, pahalı bir 'yaşam koçu' olduğunu da öğrendim! Coşkun, aylık 3 bin Euro ücret alıyormuş. Hatta rivayete göre, bazılarından 3 bin 500 Euro bile istiyormuş!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.