1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Günaydın: Başbakan'ın Ruh Sağlığı Yerinde Değil
Günaydın: Başbakanın Ruh Sağlığı Yerinde Değil

Günaydın: Başbakan'ın Ruh Sağlığı Yerinde Değil

Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Gökhan Günaydın, Gezi Parkı eylemleri konusunda Başbakan'ın söylemlerini eleştirdi.

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Gökhan Günaydın, Gezi Parkı eylemleri konusunda Başbakan'ın söylemlerini eleştirerek, "Ruh sağlığı yerinde bir Başbakan’ın bu söylemleri yapması mümkün değildir .Ruh sağlığı yerinde olmayanın da bu memleketi yönetmesi mümkün değildir." dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, Bursa'nın Mudanya ilçesinde halkla buluştu. Hal Meydanı'nda Mudanyalılara hitap eden Günaydın, hükümete ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yüklendi. CHP'nin hiçbir zaman baskılar karşısında biat etmediğini söyleyen Günaydın, New York'ta 9 tane, İstanbul'da ise 100 tane AVM'nin olduğunu ifade eden Günaydın, "Ey Recep Tayyip Erdoğan. Sen Taksim'e AVM yaparsan, oradaki küçük esnafın yaşama şansı kalır mı? Başbakan küçük esnaflar birleşsin AVM kursunlar diyor. Siz AVM kuran esnaf gördünüz mü? Yok. Neden, çünkü Türkiye'de ki AVM'lerin yüzde 99'unun sahipleri ya AKP'lidir ya da AKP yandaşlarıdır" ifadelerini kullandı.

Ak Parti'nin ve hükümetin insanları din, iman diyerek kandırdığını ifade eden Günaydın, "Hepimizin ortak olan duygularını istismar etiler. Müslümanlğı ve İslam dinini kendilerine ait bir kavram olarak gördüler ve siyasetin konusu haline getirdiler" dedi. Başbakan Erdoğan'ın Kuzey Afrika gezisi dönüşünde yaptığı açıklamalara da gönderme yapan Günaydın, "Ben burdan Recep Tayyip Erdoğan'a seslendiyorum. İnsanlık tarihi çok diktatör gördü. Onlarda senin gibi zamanında çok desteksiz attılar. Almanlar bugün Hitler adını duymaktan utanıyorlar. Türkiye'de de bir gün Recep Tayyip Erdoğan lafının edilmesinden bu memleket utanacak" diye konuştu.
Bu arada konuşmasında ‘Gezi Parkı’ olaylarını yansıtmayan ulusal medya patronlarına da yüklenen Günaydın, AKP'nin televizyonları satın alarak, korkutarak susturduğunu iddia etti.
VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ
Konuşmasından sonra vatandaşlar ile çay içen ve dertlerini dinleyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, daha sonra partililer ile birlikte Emir Ali Usta başkanlığındaki Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ni ziyaret ederek esnafın sıkıntılarını dinledi. Doç. Dr. Gökhan Günaydın’ın halk buluşmasına CHP Bursa Milletvekili Turhan Tayan, Bursa İl Başkanı Metin Çelik, İl Başkan Yardımcıları Denizhan Sezgin, Akın Poroy, İlçe Başkanı Rüştü Cozlan'ın yanı sıra il ve ilçe yöneticileri partililer ve çok sayıda Mudanyalı katıldı.
CİHAN

CHP'li Günaydın: Başbakan'ın ruh sağlığı yerinde değil

CHP'li Günaydın: Başbakan'ın ruh sağlığı yerinde değil

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.