1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Güngören Belediyesi, Çermik'in Gürüz Köyüne Kütüphane Kurdu
Güngören Belediyesi, Çermikin Gürüz Köyüne Kütüphane Kurdu

Güngören Belediyesi, Çermik'in Gürüz Köyüne Kütüphane Kurdu

İstanbul Güngören Belediyesi, Diyarbakır'ın Ergani ilçesine bağlı Gürüz köyüne kütüphane kurdu. İki görevlisini göndererek kütüphaneyi monte eden bel...

A+A-
İstanbul Güngören Belediyesi, Diyarbakır'ın Ergani ilçesine bağlı Gürüz köyüne kütüphane kurdu. İki görevlisini göndererek kütüphaneyi monte eden belediye, raflara da bir 300 adet kitap koydu. Köye bilgisayar da hediye eden belediye, öğrencilere muhtelif giyim eşyası verdi.

İstanbul'dan Çermik'e gelen Güngören Belediyesi görevlileri Birol Sayar ile Veysel Kayık, kütüphaneyi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kaya, şube müdürleri Burhan Kaynarca, Bedri Büyükbayram, okul müdiresi Halime İpek ve müdür yardımcısı Ömer İpek'e teslim etti. Kütüphaneye 'Sevgi Kütüphanesi' adını verdiklerini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kaya, Güngören Belediyesi'ne teşekkür etti.

Okulun müdür yardımcısı Ömer İpek de "Kendi köyüm için hayalini kurduğum bir projeydi. Gerçekleştiği için çok mutluyum." dedi. Törenin ardından, Çermik Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, Güngören Belediyesi'nden gelen misafirleri öğretmenevinde ağırladı. Görevlilerle sohbet eden Babahanoğlu, "Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman ve tüm çalışanlarına, Gürüz İlköğretim Okulu öğrencileri ve Gürüz halkı adına teşekkür ediyorum.'' şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.