1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Gürcistan Vatandaşı Kaldırımda Ölü Bulundu
Gürcistan Vatandaşı Kaldırımda Ölü Bulundu

Gürcistan Vatandaşı Kaldırımda Ölü Bulundu

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde Gürcistan vatandaşı bir şahıs kaldırımda ölü bulundu.

A+A-

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde Gürcistan vatandaşı bir şahıs kaldırımda ölü bulundu. Bir gün önce akşam hastaneye baş dönmesi ve mide bulantısı şikayeti ile gittiği belirlenen şahsın, müşahede altında kaldığı ve sabah taburcu edildiği kaydedildi.

Orhangazi’de Arapzade Mahallesi Mektep Caddesi üzerinde hareketsiz yatan bir şahsı gören vatandaşlar durumu polise ve 112 ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri şahsın ölmüş olduğunu fark etti. Polisin yaptığı araştırma sonucunda Gürcistan vatandaşı Gıvı Lamtadze (44) isimli şahsın, gece yarısı Orhangazi Devlet Hastanesi'ne baş dönmesi ve mide bulantısı şikayeti ile başvurduğu, sabaha kadar müşahede altında tutulduğu, sabah ise taburcu edildiği öğrenildi.

Polis ekiplerinin ilk incelemesinin ardından olay yerine Cumhuriyet savcısı geldi. Üzerinde kimlik ve pasaport bulunmayan şahsın cesedi üzerinde inceleme yapan Cumhuriyet savcısı, cesedi Orhangazi Devlet Hastanesi morguna kaldırdı. Savcı burada yaptığı incelemenin ardından cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderdi.

Polis, olay sonrasında cesedin bulunduğu bölgede inceleme yaptı. Cadde üzerinde oturan vatandaşların ifadesine başvuran polis, yakındaki Orhanbey İlköğretim Okulu'nun güvenlik kameralarını ve hastane kayıtlarını da incelemeye aldı. CİHAN

Gürcistan vatandaşı kaldırımda ölü bulundu

Gürcistan vatandaşı kaldırımda ölü bulundu

Gürcistan vatandaşı kaldırımda ölü bulundu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.