1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Habur Sınır Kapısı'nda Kaçak Cep Telefonu Ele Geçirildi
Habur Sınır Kapısında Kaçak Cep Telefonu Ele Geçirildi

Habur Sınır Kapısı'nda Kaçak Cep Telefonu Ele Geçirildi

Habur Sınır Kapısı'nda yapılan operasyonda 502 adet kaçak cep telefonu ile 540 paket kaçak sigara, 42,84 litre kaçak viski ele geçirildi.

A+A-

Habur Sınır Kapısı'nda yapılan operasyonda 502 adet kaçak cep telefonu ile 540 paket kaçak sigara, 42,84 litre kaçak viski ele geçirildi.

Şırnak'ın Silopi ilçesi yakınlarında bulunan Habur Sınır Kapısı'nda yapılan operasyonda 502 adet kaçak cep telefonu ile 540 paket kaçak sigara, 42,84 litre kaçak viski, 6,30 kilogram kaçak çay ele geçirildi. İpekyolu Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'nce yapılan açıklamada, gümrük alanı içerisinde bir araçta yapılan aramalarda, çok sayıda kaçak eşyanın ele geçirildiği ifade edildi. Açıklamada, "Aracın takografının arkasında ve yatak döşemelerinin altında 250 adet Samsung marka GT-E2121B model, 1 adet Samsung marka GT-I9500 model, 1 adet Apple marka A1428 model cep telefonu ile çok sayıda sigara ve alkollü içeceğin ele geçirilmesi üzerine söz konusu araç kontrollü olarak X-Ray taramasına sevk edildiği, aracın X-Ray taraması sonucunda ise aracın termoking motoru içerisinde 250 adet daha Samsung marka GT-E2121B model cep telefonu olduğu görülmüştür. Araçta yapılan aramalar sonucunda toplam 502 adet muhtelif marka ve modellerde cep telefonu ile 540 paket yabancı meşeli sigara, 42,84 litre yabancı meşeli viski ve 6,30 kilogram kaçak çay ele geçirildi." denildi.

Açıklamada ayrıca Habur Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan şahısın adli işlemleri tamamlanmak üzere Silopi Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildiği bildirildi. CİHAN

Habur Sınır Kapısı'nda kaçak cep telefonu ele geçirildi

Habur Sınır Kapısı'nda kaçak cep telefonu ele geçirildi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.