1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Hacıosmanoğlu: Hiçbir Camia İle Sorunumuz Yok, Emek Hırsızlarıyla Var
Hacıosmanoğlu: Hiçbir Camia İle Sorunumuz Yok, Emek Hırsızlarıyla Var

Hacıosmanoğlu: Hiçbir Camia İle Sorunumuz Yok, Emek Hırsızlarıyla Var

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, hiçbir camia ile sorunlarının bulunmadığını, emek hırsızları ile sorunlarının olduğunu söyledi.

A+A-

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, hiçbir camia ile sorunlarının bulunmadığını, emek hırsızları ile sorunlarının olduğunu söyledi.

Finalde Fenerbahçe’yi 4-2 yenerek Türkiye şampiyonu olan Trabzonspor U18 takımı için ödül töreni düzenlendi. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen törene, Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yöneticiler ile Altyapı Koordinatörü Özkan Sümer, bordo-mavililerin anlaştığını açıkladığı 1461 Trabzon’un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay ile U18 takımı teknik heyet ve futbolcuları katıldı. Törende, takımın teknik kurmayları kupayı Özkan Sümer’e, o da Başkan Hacıosmanoğlu’na verdi.

Kulüp Başkanı Hacıosmanoğlu, burada yaptığı konuşmada, Trabzonspor camiasının kupa hasreti çektiğini belirterek, “Siz genç kardeşlerimiz olarak bir kupa armağan ettiniz. Trabzonspor’un kurtuluşunun altyapıdan geçtiğini, buranın bir futbol madeni olduğunu,bunları Trabzonspor’a yakışır şekilde yetiştirip, A takımda kalıcı olmalarını sağlamamız gerektiğini hep söylüyorum. Bu kupaları A takımda da Trabzon halkına armağan edecek gençlerdir. Biz onlara önem veriyoruz.” dedi.

Camianın kendi günücünü ortaya koyduktan sonra beklenen başarıları da yakalayacağına inandığını ifade eden Hacıosmanoğlu, “Bu gücü ortaya koymanın asıl faktörlerinden bir tanesi, bize ait olan kupanın emaneten durduğu yerden alıp Trabzon’a getireceğiz ki, bundan sonra şampiyonlukları kazanırken ülkede futbolun adaletli bir şekilde yönetilmesini sağlamak ve sadece bizim değil, güzide Anadolu kulüplerinin de şampiyonluklarının engellenmesini ortadan kaldırmak için adaleti tecelli ettirme gibi bir misyonumuz var. Allah nasip ederse bu camianın bütün değerleriyle beraber Türkiye’de bu konuda öncü olacağız.” ifadelerini kullandı.

"Bizim hiçbir camia ile sorunumuz yok, emek hırsızları ile sorunumuz var." diyen bordo-mavili kulübün bakanı, sözlerine şöyle devam etti:

“Biz önce Türkiye'nin sonra Türk futbolunun hizmetkarıyız diyerek yola çıktık. Amacımız hizmet etmek. Türk futbolunun bizden böyle bir beklentisi var. Emek hırsızlarının da korkulu rüyası olacağımızı söyledik, Türk futbolunun namuslu paydaşlarıyla beraber. Bu kupayı emek hırsızlarının başkanlık yaptığı bir takımı yenerek kazandığınız için de ayrıca teşekkür ediyorum. İnşaallah yetişerek A takıma çıkıp, orada da bu kupaları kazandırırsınız.”

Altyapı Koordinatörü Özkan Sümer de Trabzonspor’un yaşamak için başarması, başarması için de üretmesinin bir zorunluluk olduğunu vurguladı.

“ŞUAN YEL DEĞİRMENİ YAPMA ZAMANI”

Başkan Hacıosmanoğlu tarafından gelecek sezon için takımın başına getirildiği açıklanan, ancak henüz resmi sözleşme imzalanmayan 1461 Trabzon takımının başarılı çalıştırıcısı Mustafa Reşit Akçay da herkesin büyük Trabzonspor’dan bahsettiğini belirterek, bunların hepsinin çok doğru olduğunu söyledi.

Tesislerde esen etkili rüzgara atıfta bulunun Akçay, “Şuan rüzgar esiyor. Çinlilerin güzel bir sözü var; rüzgarlar eserken aptallar duvar örermiş, akıllılar yel değirmeni yaparmış. Şuan yel değirmeni yapma zamanımız. Yel değirmenleri yapacak gücümüz var. Ve bu enerji bu takımın, bu camianın bünyesinde var. Umarım bunu gerçekleştirecek hevesimiz ve felsefeye sadakat devam eder.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından, U18 takımı futbolcularını çeşitli hediyeler verildi.
CİHAN

Hacıosmanoğlu: Hiçbir camia ile sorunumuz yok, emek hırsızlarıyla var

Hacıosmanoğlu: Hiçbir camia ile sorunumuz yok, emek hırsızlarıyla var

Hacıosmanoğlu: Hiçbir camia ile sorunumuz yok, emek hırsızlarıyla var

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.