1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Halfeti'de Köy Yolları Onarılıyor
Halfetide Köy Yolları Onarılıyor

Halfeti'de Köy Yolları Onarılıyor

Halfeti Kaymakamı Mehmet Keklik, İl Genel Meclis Üyesi Muzaffer Kurt ve Abdurrahman Çiftçi, Ömerli Köyü Muhtarı Mehmet Tarhan, Erikli Köyü Muhtarı Haşim Karadal ile birlikte Erikli köyünde çalışmaları devam eden stabilize yol yapım çalışmalarını yerinde.

A+A-

Halfeti Kaymakamı Mehmet Keklik, İl Genel Meclis Üyesi Muzaffer Kurt ve Abdurrahman Çiftçi, Ömerli Köyü Muhtarı Mehmet Tarhan, Erikli Köyü Muhtarı Haşim Karadal ile birlikte Erikli köyünde çalışmaları devam eden stabilize yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Halfeti Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından Erikli Köyünü Bozova yoluna ve ilçenin diğer köylerine bağlamakta olan 6,5 km lik stabilize yolun reklajı ve bakım onarım çalışmaları yapılarak, vatandaşların daha kaliteli bir yol kullanarak ulaşımlarını sağlaması için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Kaymakam Mehmet Keklik, yaptığı açıklamada, "İlçemizin yol konusunda pek sıkıntısı kalmadı. Çok kısa bir süre içerisinde asfaltsız köy yolumuz kalmayacak." dedi. CİHAN

Halfeti'de köy yolları onarılıyor

Halfeti'de köy yolları onarılıyor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.