1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Hamit Altıntop: İnanılmaz Bir Heyecanla İlk Maçı Bekliyoruz
Hamit Altıntop: İnanılmaz Bir Heyecanla İlk Maçı Bekliyoruz

Hamit Altıntop: İnanılmaz Bir Heyecanla İlk Maçı Bekliyoruz

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı’nın tecrübeli orta saha oyuncusu Hamit Altıntop, Belek’te devam eden devre arası kampında yaptığı açıklamada, inanılmaz bir heyecanla ilk maçı beklediklerini söyledi.

A+A-

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı’nın tecrübeli orta saha oyuncusu Hamit Altıntop, Belek’te devam eden devre arası kampında yaptığı açıklamada, inanılmaz bir heyecanla ilk maçı beklediklerini söyledi.

Kamp çalışmalarının gayet iyi gittiğini belirten Hamit Altıntop, GSTV’ye yaptığı açıklamada, “Takım inanılmaz konsantre durumda. Hocalarımızla ikinci yarıya çok iyi hazırlanıyoruz. Kenetlendik. İdmanlara da bu şekilde çıkıyoruz. İstanbul’daki kadar soğuk olmasa da, burada da inanılmaz bir rüzgâr vardı. İdmanları statta yapmadığımız için rüzgâr antrenmanın kalitesini biraz etkileyebiliyor. Yine de en iyisini yaptığımıza inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Sezonun ilk yarısındaki eksiklerini hocalarıyla konuştuklarını anlatan başarılı oyuncu, “Bize yakışmayan puan kayıpları yaptık. O puanları kaybetmesek tablo biraz daha farklı olabilirdi. Hedefimiz ilk yarıdan daha çok puan toplamak. Onu da başarabilirsek lider bitirebiliriz sezonu.” dedi.

Hamit Altıntop, idmanların biraz ağır olduğunu söylese de bunun normal olduğuna vurgu yaparak, “Bir hafta oldu. Ve idmanlar ağır diyebiliriz. İnsanda biraz yorgunluk olabilir; ama o da doğaldır. İyi çalışmanın karşılığı yorgunluktur, ağrı, sızıdır. Bunlar da normal. Daha ilk maça yedi – sekiz günlük bir süremiz var. İnanılmaz bir heyecanla ilk maçı bekliyoruz.” diye konuştu.

Milli oyuncu, Şampiyonlar Ligi’ndeki Schalke 04 eşleşmesi ile ilgili olarak ise “Lige iyi başlarsak Schalke maçlarına farklı bir özgüvenle çıkabiliriz. Burada Schalke sözünü çok duydum. Alman basını da burada. İster istemez, geliyorlar, ayaküstü soruyorlar. Onlarda da bizdeki kadar bir heyecan var. Ama orası farklı bir alan. İlk önce lig, daha sonra Schalke maçı geldiğinde de onu en iyi şekilde oynayıp turu atlayarak hedefimize ulaşmak istiyoruz.” dedi.

Taraftarın yüksek beklentilerini doğal karşılayan Altıntop, “Biz de aynı beklentilere sahibiz. Onun için çalışıyoruz. Futbol, kollektif bir oyun. Bunu hiçbir zaman unutmamak lazım. Hocası var, işte Galatasaray TV’si var, şoförü var, malzemecisi var. Ve en önemli etken olarak taraftarı var! Hep beraber bu yola devam edersek, biraz sabırla da, istediğimiz sonuçlara ulaşırız.” diyerek sözlerini noktaladı.

Futbol kariyerine Almanya’da başlayan Hamit Altıntop, profesyonel kariyerinde sırasıyla Wattenscheid, Schalke 04, Bayern Münih ve Real Madrid formalarını giydikten sonra sezon başında Galatasaray’a transfer olmuştu. Türkiye A Milli Takımı’nda 77 kez sahaya çıkan başarılı oyuncu, 2010 yılında FIFA tarafından dünyada o senenin en iyi golünü atan oyuncuya verilen FIFA Puskas Ödülü’ne layık görülmüştü. Hamit Altıntop, birinciliği Kazakistan'a attığı golle elde etmişti.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.