1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Harun Erdenay, Skyturk 360’a Konuk Oluyor
Harun Erdenay, Skyturk 360’a Konuk Oluyor

Harun Erdenay, Skyturk 360’a Konuk Oluyor

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Erkek Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Harun Erdenay, SkyTurk 360’da yayınlanan 'Spor Aşkına' programına katılıyor.

A+A-

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Erkek Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Harun Erdenay, SkyTurk 360’da yayınlanan 'Spor Aşkına' programına katılıyor. Program yarın saat 17.10'da ekranlara gelecek.

Hakan Artış ve Gizem Durmuş’un sunduğu 'Spor Aşkına', spor, sanat, siyaset ve eğlence sektörünün ünlülerini konuk etmeye devam ediyor. Spor Aşkına'nın bu haftaki konuğu Türk basketbol tarihinin en iyi basketbolcuları arasında yer alan, TBF Erkek Milli Takımlar'dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Harun Erdenay olacak.

Türk basketbol tarihinin en iyi basketbolcuları arasında yer alan, Milli Takım Genel Menajeri Harun Erdenay, A Milli takım antrenör adayları, spor ve eğitimin birlikteliği, sporun hayat stili olduğu, sağlığını ve fiziğini korumak için neler yaptığı, menajerlik ve oyunculuğun zorluğunu ve anılarını anlattı.

Ailesi ve ikizlerinden de bahseden Harun Erdenay, en büyük hayalini, sahada onu en çok neyin kızdırdığını, hangi sporlara ilgi duyduğunu anlattığı programda enlerini de anlattı. Harun Erdenay, en unutamadığı maçı, en beğendiği filmi, en sevdiği müzik tarzını, en beğendiği sporcu ve antrenörün kim olduğunu da Spor Aşkına’ya anlattı.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.