1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Hasankeyf’ten 70 Kişi Çanakkale Gezisine Katıldı
Hasankeyf’ten 70 Kişi Çanakkale Gezisine Katıldı

Hasankeyf’ten 70 Kişi Çanakkale Gezisine Katıldı

Batman Hasankeyf Kaymakamlığı'nca, Çanakkale ruhunun idrak edilerek, tarih bilincine sahip bireyler yetiştirmek ve insanlar arasında kardeşlik duygularını pekiştirmek amacıyla Sosyal Destek Programı (SODES) Programı kapsamında gerçekleştirilen proje başa.

A+A-

Batman Hasankeyf Kaymakamlığı'nca, Çanakkale ruhunun idrak edilerek, tarih bilincine sahip bireyler yetiştirmek ve insanlar arasında kardeşlik duygularını pekiştirmek amacıyla Sosyal Destek Programı (SODES) Programı kapsamında gerçekleştirilen proje başarı ile sonuçlandı.

    Hayata geçirilen projede; öğrencilere ve gençlere dağıtılan 'Çanakkale’de Ölüme Koşanlar' adlı kitaptan yapılan sınavda başarılı olan 51 öğrenci, 15 genç ve yetişkin ile 4 öğretmen toplam 70 kişi 2 gece 3 gün süren İstanbul ve Çanakkale gezisini tamamladı

    Öğrenciler, Çanakkalede rehber eşliğinde, Kilitbahir kalesi, Seyit Onbaşı Anıtı, Mecidiye Tabyası, Ertuğrul tabyası, Seddülbahir, Yahya çavuş şehitliği, Kaba tepe müzesi, Sargı yeri şehitliği, Alçı tepe, 57. Alay Şehitliği, Kitabeler, Conkbayırı ve Şehitlik Abidesi'ni ziyaret etti.

    Çanakkale gezisinden sonra İstanbul’a geçen 70 kişilik grup, Sultan Ahmet Camisi, Topkapı Sarayı, Yerebatan Sarnıcı, Ayasofya Müzesi ve diğer tarihi mekânları ziyaret etti.

    Hasankeyfli öğrenci, genç ve yetişkinlerden oluşan 70 kişilik grup, son olarak muhteşem bir boğaz turu ile heyecanlı, eğlenceli ve bilgilendirici gezi programını tamamlayarak Batman’a döndü. CİHAN

Hasankeyf’ten 70 kişi Çanakkale gezisine katıldı

Hasankeyf’ten 70 kişi Çanakkale gezisine katıldı

Hasankeyf’ten 70 kişi Çanakkale gezisine katıldı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.