1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Hasköy Halk Eğitim Merkezi'nde Yıl Sonu Sergisi Açıldı
Hasköy Halk Eğitim Merkezinde Yıl Sonu Sergisi Açıldı

Hasköy Halk Eğitim Merkezi'nde Yıl Sonu Sergisi Açıldı

Muş'un Hasköy Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri yıl boyunca yaptıkları el emeği göz nuru çalışmalarını sergiledi.

A+A-

Muş'un Hasköy Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri yıl boyunca yaptıkları el emeği göz nuru çalışmalarını sergiledi.

    Serginin açılış kurdelesini kesen Vali Vedat Büyükersoy, çalışmaların aile ekonomisine kazandırılmasını temenni ederek kursiyer ve öğretmenlerine teşekkür etti.

    Hizmet binasında düzenlenen sergi açılışı programına Vali Vedat Büyükersoy ve eşi Zehra Kadriye Büyükersoy, Kaymakam Bilgihan Bayar, İlçe Belediye Başkanı Şefik Taşkın, İl Mili Eğitim Müdür Vekili Yavuz İçyer, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Atakan Çelik, İlçe Emniyet Amiri Ömer Zafer Karaslan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Alper Gürler, İlçe Mili Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, İl Mili Eğitim Şube Müdürleri Murat Taşdemir, Mahmut Karakaya, Veysi Altun, Kayhan Subaşı, İbrahim Tanyeri, Fadıl Tunç ve Şemsettin Özçelik, Korkut İlçe Mili Eğitim Müdürü Hanifi Çelik, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Savaş Bulan, İlçe Kurum Amirleri ve çok sayıda kursiyer ile aileleri katıldı.

    İlk önce yöresel yemek ikramı ile başlayan programda kursiyerlerin el emeklerinin açılış kurdelesini kesen Vali Vedat Büyükersoy, kursiyerlerin yapmış olduğu çalışmaları önemsediklerini belirterek aile ekonomisine katkıda bulunmalarını temennisinde bulundu.

    Halk Eğitim Merkezi Müdürü Savaş Bulan ise 2012-2013 öğretim yılı itibarı ile 98 kurs açılmış olup 835 kız ve 649 erkek olmak üzere toplam bin 484 kursiyere ulaşıldığını ifade etti. CİHAN

Hasköy Halk Eğitim Merkezi'nde yıl sonu sergisi açıldı

Hasköy Halk Eğitim Merkezi'nde yıl sonu sergisi açıldı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.