1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Hatuniye Vakfı’ndan Öğrenciler Yararına Kermes
Hatuniye Vakfı’ndan Öğrenciler Yararına Kermes

Hatuniye Vakfı’ndan Öğrenciler Yararına Kermes

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde Hatuniye Kültür ve Eğitim Vakfı tarafından, ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

A+A-

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde Hatuniye Kültür ve Eğitim Vakfı tarafından, ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenlendi. Kermesin açılışına Yenişehir Kaymakamı Süleyman Yılmaz, Belediye Başkan Vekili Recep Efe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker, İlçe Müftüsü Mehmet Nedim Bakır ilçe Emniyet Müdürü Şeref Kozan, daire amirleri, okul müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yenişehir Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesindeki kermesin açılışında konuşan Kaymakam Süleyman Yılmaz, “Hayır için yapılan her şey güzeldir.” dedi. Müftü M. Nedim Bakır'ın duasıyla açılan kermese Tanzanya Türk kolejlerinden 15 kişilik öğrenci grubu katıldı. İki Tanzanyalı öğrenci 'Rabbim Hep Sev Onları' isimli ilahiyi seslendirdi. Kermes 10 gün süreyle açık kalacak.

Bu arada Yenişehir'de 6 aylıkken geçirdiği havale neticesinde sağ eli ve ayakları tutmayan Yasemin Kösem, kendi ürettiği kara kalem ve nakış eserlerinden oluşan parçaları ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitime katkı amacıyla kermese bağışladı.


CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.