1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Hayırsever İşadamı Atakaş'tan Hatay'a Üçüncü Okul
Hayırsever İşadamı Atakaştan Hataya Üçüncü Okul

Hayırsever İşadamı Atakaş'tan Hatay'a Üçüncü Okul

Hayırsever İşadamı Recep Atakaş, Hatay’a yaptıracağı 3. okulun protokolünü imzaladı.

A+A-

Hayırsever İşadamı Recep Atakaş, Hatay’a yaptıracağı 3. okulun protokolünü imzaladı. Aynı zamanda 2013 yılının ilk okul protokolü olan imza töreni, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz’in makamında gerçekleştirildi.

Törende konuşan Vali Lekesiz, yapılan her bir dersliğin, onlar için koyulan her bir tuğlanın daha güçlü daha müreffeh geleceğe konulan bir tuğla bir derslik olduğunu söyledi. Daha güçlü ve daha aydınlık bir gelecek için eğitimin olmazsa olmazların başında geldiğini ifade etti.

Hayırsever işadamı Recep Atakaş ise ülkenin en önemli sorununun eğitim olduğuna işaret ederek, "Eğitim ülkemizin ve çocuklarımızın geleceğidir. Kendimize, ailemize, çevremize, milletimize ve insanlığa faydalı olmak, okuma yazma ile başlar. Daha sonra da öğrendiklerimizle iyiyi kötüden, doğruyu yanlıştan ayırır, bugünkü dünyanın ulaştığı bilgi birikimini elde ederiz." dedi.

Yapılan konuşmalardan sonra Hayırsever İşadamı Recep Atakaş tarafından Dörtyol’da 20 dönüm üzerine yaptırılacak olan 32 derslikli öğrenim binası, atölyeler, spor salonu ve laboratuardan oluşan Recep Atakaş Endüstri Meslek Lisesi’nin protokolü imzalandı. 12 ayda tamamlanması planlanan okulun 7 milyon liraya mal olacağı açıklandı.
CİHAN

Hayırsever İşadamı Atakaş'tan Hatay'a üçüncü okul

Hayırsever İşadamı Atakaş'tan Hatay'a üçüncü okul

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.