1. HABERLER

  2. DÜNYA

  3. Helping Hands'den, Somali Ve Myanmarlı İhtiyaç Sahiplerine Yardım
Helping Handsden, Somali Ve Myanmarlı İhtiyaç Sahiplerine Yardım

Helping Hands'den, Somali Ve Myanmarlı İhtiyaç Sahiplerine Yardım

ABD merkezli Helping Hands Relief Foundation (HHRF) adlı yardım örgütü New York eyaletinde yaşayan Somali ve Myanmarlılara erzak yardımı yaptı.

A+A-

ABD merkezli Helping Hands Relief Foundation (HHRF) adlı yardım örgütü New York eyaletinde yaşayan Somali ve Myanmarlılara erzak yardımı yaptı. New York'taki Buffalo Türk Kültür Merkezi ile ortaklaşa düzenlenen yardım kampanyasında yaklaşık 200 aileye 100’er dolarlık yardım paketi dağıtıldı.

HHRF CEO’su Osman Dülgeroğlu, Buffalo Türk Kültür Merkezi gönüllüleri ile birlikte toplanan yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını söyledi. Gönüllülerin duyarlılığından büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren Dülgeroğlu, ellerindeki imkanlar çerçevesinde yardımlara devam edeceklerini belirtti. Dülgeroğlu, Oklahoma hortum felaketi, Afrika’da su kuyusu, katarakt ameliyatı ve gıda yardımı gibi kampanyalara destek veren gönüllülere de teşekkür etti.

Bir sonraki yardım kampayasının New York’un Rochester bölgesinde düzenleneceğini belirten Dülgeroğlu, bağış kampanyalarına destek vermek isteyenlerin www.hhrelief.org adresinden kendilerine ulaşabileceğini söyledi. CİHAN

Helping Hands'den, Somali ve Myanmarlı ihtiyaç sahiplerine yardım

Helping Hands'den, Somali ve Myanmarlı ihtiyaç sahiplerine yardım

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.