1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. 'Her şeyimiz planlıydı..'
Her şeyimiz planlıydı..

'Her şeyimiz planlıydı..'

24 kişilik bir takım olduklarına vurgu yapan Yanal, planladıkları her şeyi uygulayarak mutlu sona çok yaklaştıklarını söyledi.

A+A-

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Antalyaspor karşısında alınan galibiyetle 11 değil 24 kişilik bir takım olduklarını gösterdiklerini söyledi. İyi bir ekip olduklarını sezon başından beri söylediğini hatırlatan deneyimli teknik adam, "Maçta Webo, Alper, Kadlec, Salih, Mehmet Topuz'un performansı ortadaydı. Sezon başından bu yana bunları planladık, arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Matematiksel olarak şampiyonluğu garantilemedik ama çok ciddi bir fark var. F.Bahçe her zaman kazanmak için maça çıkar, bugün de bunu gördük. Taraftarımızla her zaman bütünleşiyoruz ve büyüyerek bütünleşmeye devam edeceğiz. Beş maçımız kaldı ve bunlardan biri de derbi. Futbolun içerisinde kalarak Beşiktaş ile oynamak istiyoruz. Beşiktaş'ı yenerek, Rize maçında taraftarımızın önünde şampiyonluk kutlamak istiyoruz" dedi.

Yanal, taraftarların ısrarlı tezahüratları üzerine karşılaşma öncesi tribünleri selamladı. Alkışlarla sarı lacivertli taraftarları selamlayan Yanal, maç sonu desteğe teşekkür etti.
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.