1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Hırsızlık Sonrası Kaçarken Tır'ın Altına Girdi
Hırsızlık Sonrası Kaçarken Tırın Altına Girdi

Hırsızlık Sonrası Kaçarken Tır'ın Altına Girdi

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde kurulu bulunan atölyelerden taşlama için getirilen malzeme çaldığı iddia edilen zanlı, otomobiliyle kaçarken bir TIR'ın altına girdi.

A+A-

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde kurulu bulunan atölyelerden taşlama için getirilen malzeme çaldığı iddia edilen zanlı, otomobiliyle kaçarken bir TIR'ın altına girdi. Kazada otomobil hurdaya dönerken, hırsızlık zanlısı ise ağır yaralandı.

İlginç olay, Orhangazi'de sanayi kuruluşlarına yan sanayi olarak hizmet veren taşlama atölyeleri bölgesinde meydana geldi. İddiaya göre, Gürbel A. (28) isimli bir şahıs, 16 MK 85 plakalı otomobile taşlama atölyesine getirilen çeşitli malzemelerden yüklediği sırada yetkililerce fark edildi. Malzemeleri yerine bırakması hususunda uyarılan Gürbel A. otomobille bir anda kaçmak istedi. Atölyeler bölgesindeki arka caddeden kaçmak isteyen şahıs, aşırı hız yapınca yan yoldan çıkmaya çalışan bir TIR ile çarpıştı. TIR'ın altına giren ve hurdaya dönen otomobildeki sürücü Gürbel A. ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansa konulan zanlı, daha sonra Gemlik Muammer Ağım Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak burada tedavi altına alındı. Hurdaya dönen otomobil çekici ile bulunduğu yerden çekildi. Otomobilin içindeki taşlama atölyelerine ait taşlanmak için getirilen motor parçaları ise sahibine teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

CİHAN

Hırsızlık sonrası kaçarken TIR'ın altına girdi

Hırsızlık sonrası kaçarken TIR'ın altına girdi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.