1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Hurdacının Evinden 10 Kamyon Çöp Çıktı
Hurdacının Evinden 10 Kamyon Çöp Çıktı

Hurdacının Evinden 10 Kamyon Çöp Çıktı

Yozgat’ta hurdacılık yaparak geçimini sağlayan Şükrü Koşar isimli vatandaşın evinin bahçesinden 10 kamyon çöp çıktı.

A+A-

Yozgat’ta hurdacılık yaparak geçimini sağlayan Şükrü Koşar isimli vatandaşın evinin bahçesinden 10 kamyon çöp çıktı.

Hurdacı, çöplerden topladığı eşyaları evinin bahçesinde biriktirince mahalleyi koku sardı. Mahalle sakinlerinin belediyeye haber vermesi üzerine harekete geçen zabıta ekipleri, iş makineleri ile birlikte evin bahçe duvarını yıkıp çöpleri kamyonlarla boşalttı. Bahçeden 10 kamyon dolusu hurda malzeme çıktı. Belediye işçilerinin elleriyle temizledikleri bahçede bulunan hurda demir ve kullanılabilecek malzemeler tek tek seçilip kamyonlara yüklenerek götürüldü.

Yozgat Belediyesi Zabıta Müdürü Musa Baran, koku ve kirlilik nedeniyle mahalle sakinlerinden çok sayıda şikayet aldıklarını söyledi. Baran, "Hurda işiyle uğraşan vatandaş evinin bahçesini eski hurdalarla teneke, naylon ve diğer çeşit çöpleri yığdığı için burayı kötü, pis kokular sarmış. Fare ve diğer haşereler burada çoğalmış. Hal böyle olunca mahalle sakinlerimiz de bize haber vererek rahatsızlıklarını dile getirdi. Biz de bu vatandaşımızı defalarca uyarmamıza rağmen alacağını söyleyerek vakit kazandı ve buradaki tonlarca çöp yığınını kaldırmadı. Sağlık açısından oldukça sakıncalı bir durumdu. Bir daha buraya çöp yığılmasına asla müsaade etmeyeceğiz." dedi.

Mahalle sakinleri çöp kokusundan dolayı büyük sıkıntı yaşadıklarını belirterek, Yozgat Belediyesi zabıta ekiplerine çöpleri kaldırdıkları için teşekkür etti. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.