1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Hürsiad Kadın Platformu, 'İş Dünyasında Kadın Paneli' Düzenledi
Hürsiad Kadın Platformu, İş Dünyasında Kadın Paneli Düzenledi

Hürsiad Kadın Platformu, 'İş Dünyasında Kadın Paneli' Düzenledi

Hür Sanayici ve İşadamları Derneği (HÜRSİAD) Kadın Platformu tarafından organize edilen 'İş Dünyasında Kadın Paneli' düzenlendi.

A+A-

Hür Sanayici ve İşadamları Derneği (HÜRSİAD) Kadın Platformu tarafından organize edilen 'İş Dünyasında Kadın Paneli' düzenlendi.

Ankara’daki Marriot Otel’de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Bakan Yardımcısı Aşkın Asan’ın da kısa bir konuşma yaptığı panele AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır ve Ankara iş dünyasından çok sayıda iş kadını katıldı. Moderatörlüğü HÜRSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Hande Gözüm tarafından gerçekleştirilen organizasyona panelist olarak katılan Sema Güral Sürmeli ‘Aile şirketlerinde kurumsallaşma’, Sibel Öztep Oymacı ‘Çokuluslu şirketlerde kadınlar için tehditler ve fırsatlar’, TUSKON Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rana Tezcan Açıkgöz ise ‘Sivil toplum kuruluşlarında kadın olmak’ konularında sunum yaptı.

KADIN KAVRAMI SORUNLARLA BİRLİKTE ANILIYOR

Kadın kavramının çoğunlukla sorunlarla beraber anılmaya mahkum edildiği günümüzde, bu panelle başarılı örnekler üzerinden yanlışların tespiti ile beraber doğrular adına neler yapılabiliri konuşacaklarını belirten HÜRSİAD Kadın Platformu Başkanı Filiz Reis Çebi, “HÜRSİAD Kadın Komisyonu, Türkiye’nin güçlü bir geleceğe olan yolculuğunda Türk iş kadınlarının daha fazla yer almasını sağlamak, onlara iş alanlarında ve girişimcilikle ilgili her konuda rehberlik ve öncülük etmek amacıyla kurulmuş bir yapı olarak, ülkemizdeki kadın girişimci potansiyelinin nicelik ve nitelik bakımından geliştirilmesi ve daha donanımlı hale getirilmesi amacıyla iş kadınlarına yönelik faaliyetler gerçekleştirmektedir. Seminerler, eğitimler, yurtdışı iş gezileri ve lobi faaliyetleriyle komisyonumuz, üyesi iş kadınlarımızın hem kendi aralarında ticari networkünü sağlamak hem de küresel pazarda aktif oyuncular haline gelmelerine imkan tanımak üzere yoğun bir çalışma ve gayret gösteriyoruz.” dedi. CİHAN

HÜRSİAD Kadın Platformu, 'iş Dünyasında Kadın Paneli' düzenledi

HÜRSİAD Kadın Platformu, 'iş Dünyasında Kadın Paneli' düzenledi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.