1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Hüseyin Çelik'ten açıklamalar
Hüseyin Çelikten açıklamalar

Hüseyin Çelik'ten açıklamalar

AK Parti Hükümet sözcüsü Hüseyin Çelik, Gezi Parkı olayları ve gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

A+A-

Gezi Parkı olaylarından plebisit konusuna kadar pek çok konuya değinen Hüseyin Çelik, Avrupa Birliği konusuna da değindi. İşte Hüseyin Çelik'in son açıklaması...

"291 iş yeri tahrip edilmiştir. 116 polis otosu, 41 ambulans, 14 parti binası tahrip edilmiştir. 13'ü AK Partiye 1'i CHP'ye aittir. Doğrudan fiziki zarar 140 Milyon TL'ye ulaşmıştır. 

Türkiye demokratik bir ülkedir, eğer Türkiye demokratik bir ülke olmasaydı bunlar zaten yapılamazdı. Sağduyu ve sukunet ortaya konmuştur. Umarım böyle tatsız durumlar bir daha yaşanmaz. Sandıkta aradığını bulamayan siyasi cenah acaba sokakta bir şey bulabildiler mi?"

Plebisitin Arkasındayız!

"140 TRLYONLUK ZARAR VARDIR!

AK Parti plebisitin arkasında olduğunu teyit etti. Gezi olayları ile ilgili olarak devletin, güvenlik güçlerinin çağrılar sağduyu ile karşılanmıştır. Tencere tava, korna çalmalar devam eden eylemler var. Elbette barışçıl ve demokratik eylemlere şapka çıkartırız. İnsanlar gösteri yapabilir, sesini yükseltebilir ancak başkasını rahatsız etmeden. Üniversite çocuklarını sınava girecek çocukları rahatsız edecek gibi tencere tava çalınmamalı. Vatandaşın bize desteği de karşı olması da demokratik tavırdır. İyi niyetli, sempati uyandıran çıkışla başlayan olaylar Türkiye'de hepimizi üzen bir hal aldı.

291 işyeri, 271 özel araç yakılmış parçalanmış, 116 polis otosu, 41 ambulans tahrip edilmiştir, 14 parti binası tahrip edilmiş. 13'ü AK Parti'ye 1'i CHP'ye aittir. 140 trilyon zarar vardır. Herkes  normal koşuya katılır AK Parti'nin ki engebeli koşudur. Ak Parti olarak birçok badire atlattık. Hiçbir zaman başımızı öne eymedik.Demokrasilerde çözüm halktadır, sandıktadır. Halk AK Parti'ye karşıdır diyenler gördüler. Kazlıçeşme'de cumhuriyet tarihimizin en büyük mitingi yapıldı. Tek insanın burnu kanamadı. Bu mitingler serisi devam edecek..

Biz yoksulluk,yasaklar ve yolsuzlukla mücadele için geldik. Bu sosyal medya üzerine bir baskıyı kimse bizden beklemesin.Biz yasakları kaldıran bir iktidarız. Sosyal medyayı yasaklamak gibi bir şey aklımızın ucundan bile geçmez.Yazılı ve görsel medyanın nasıl kendi kuralları varsa sosyal medyanın, internetin de kuralları olmalıdır. Yapılmak istenen budur.Provoke eden 262 twitter hesabı tespit edildi."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.