1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Hyundai'den U20 Dünya Kupası'na 112 Araç
Hyundaiden U20 Dünya Kupasına 112 Araç

Hyundai'den U20 Dünya Kupası'na 112 Araç

Türkiye'de 21 Haziran - 13 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek FIFA U20 Dünya Kupası'nın resmi otomotiv sponsoru Hyundai, 7 şehirde turnuva boyunca FIFA, TFF yetkilileri ile hakemler ve organizasyon görevlilerinin kullanımına sunulacak 112 adet aracı,.

A+A-

Türkiye'de 21 Haziran - 13 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek FIFA U20 Dünya Kupası'nın resmi otomotiv sponsoru Hyundai, 7 şehirde turnuva boyunca FIFA, TFF yetkilileri ile hakemler ve organizasyon görevlilerinin kullanımına sunulacak 112 adet aracı, gerçekleştirilen törenle Türkiye Futbol Federasyonu'na teslim etti.

Turnuvanın İstanbul'da oynanacak maçlarına ev sahipliği yapacak olan Türk Telekom Arena'da gerçekleştirilen törenine, TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve Yerel Organizasyon Komitesi Başkanı Servet Yardımcı, Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kibar, Hyundai Assan Genel Müdürü Ümit Karaarslan ile TFF ve Hyundai Assan yöneticileri katıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Yardımcısı Servet Yardımcı, "Hyundai, FIFA'nın 6 ana sponsorundan biri. Güney Kore'nin gurur abidesi olan böylesine büyük ve global bir markayla işbirliği yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. FIFA ve Türkiye Futbol Federasyonu adına, Hyundai'ye ve değerli yöneticilerine bir kez daha teşekkürlerimizi sunmak istiyorum. Güney Kore'ye Kayseri'de oynayacakları maçta başarılar diliyorum." dedi.

Hyundai Assan Genel Müdürü Ümit Karaarslan ise "Dünyanın dört bir yanında insanları birbirine bağlayan en önemli spor organizasyonuna destek olmaktan büyük bir gurur duyuyoruz. Futbolun coşkusunu, heyecanını ve takım ruhunu markamızın felsefesiyle bir bütün olarak yaşıyoruz. Bu yıl, Hyundai'nin dünyadaki en önemli yatırımlarından biri olan İzmit Fabrikamız'ın da kurulu olduğu ülkemizde bu turnuvanın gerçekleştirilecek olması bizim için büyük bir heyecan yaratıyor. Organizasyonun en iyi şekilde gerçekleştirilebilmesi için sağladığımız yüksek kaliteye, üstün güvenliğe ve çevre dostu özelliklere sahip modern premium araçlarımızla, futbolun gelecekteki yıldızlarına destek vermek bizim için ayrı bir gurur kaynağı. Bu vesileyle tüm Türk halkını ve özellikle de gençlerimizi, 7 şehirde yapılacak maçlara bekliyoruz." diye konuştu.

Diğer yandan Hyundai, Dünya Kupası'na özel olarak Türkiye çapındaki 71 Yetkili Satıcısı ve 80 Yetkili Servisi'nde çeşitli organizasyonlar düzenleyecek.

FIFA'nın 1999 yılından bu yana dünya çapındaki tüm organizasyonlarının resmi sponsoru olan Hyundai, Türkiye'deki 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nın yanı sıra 15-30 Haziran arasında Brezilya'da yapılacak Konfederasyon Kupası ve yine önümüzdeki yıl Brezilya'da gerçekleştirilecek 2014 Dünya Kupası dahil olmak üzere 2022'ye kadarki tüm FIFA turnuvaların resmi otomotiv sponsoru olmaya devam edecek.
CİHAN

Hyundai'den U20 Dünya Kupası'na 112 araç

Hyundai'den U20 Dünya Kupası'na 112 araç

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.