1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Hz. Peygamberi En Güzel Anlatan 63 Kişiye 63 Hediye Verildi
Hz. Peygamberi En Güzel Anlatan 63 Kişiye 63 Hediye Verildi

Hz. Peygamberi En Güzel Anlatan 63 Kişiye 63 Hediye Verildi

Diyarbakır Dicle Üniversitesi (DÜ) tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen 'Peygamber Efendimize Şiir ve Mektup Yarışması'nda dereceye girenlere ödülleri verildi.

A+A-

Diyarbakır Dicle Üniversitesi (DÜ) tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen 'Peygamber Efendimize Şiir ve Mektup Yarışması'nda dereceye girenlere ödülleri verildi. Dicle Üniversitesi Kongre Merkezi’nde düzenlenen ödül töreninde yazdıkları yazılarla 230 kişi arasından seçilen 63 kişi çeşitli hediyelere layık görüldü.

Törene, KKTC Din İşleri Başkanı Talip Atalay, Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdulkerim Ünalan, Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr.Sait Yücel, öğretim elemanları ve ödül alan öğrencilerin aileleri katıldı.

    Program ilköğretim öğrencilerinin sergilediği Peygamber Efendimizi anlamak konulu tiyatro gösterisi ve öğrencilerin kendi yazdıkları “Amedin Çocukları” adlı ilahiyi seslendirmesi ile başladı. Salonda bulunanların büyük beğenisini toplayan minik öğrenciler, Allah’ın kullarına sunduğu sayısız nimetleri sahnede kendi imkanları ile anlattı. En güzel yazı ve şiir seçilen, tam altınla ödüllendirilen 5 öğrenci önce yazılarını okudular ve hediyelerini KKTC Din İşleri Başkanı, dekanlar ve öğretim görevlilerinin elinden aldı. Nesir dalında Dicle Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencisi Rabia Çakar ve lise öğrencisi Sevgi Nur Ceviz, şiir dalında ortaokul öğrencisi Şebnem Ceylan ve lise öğrencisi Ruken Öncü, mektup dalında lise öğrencisi İrem Günay birinci oldu. 5 kişiye tam altın, 8 kişiye çeyrek altın, 10 kişiye tablet bilgisayar, 10 kişiye fotoğraf makinası, 10 kişiye cep telefonu ve 20 kişiye MP3 çalar hediye edildi. CİHAN

Hz. Peygamberi en güzel anlatan 63 kişiye 63 hediye verildi

Hz. Peygamberi en güzel anlatan 63 kişiye 63 hediye verildi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.