1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. İbrahim Toraman: Beşiktaş'ın Hedefi Her Zaman Şampiyonluk
İbrahim Toraman: Beşiktaşın Hedefi Her Zaman Şampiyonluk

İbrahim Toraman: Beşiktaş'ın Hedefi Her Zaman Şampiyonluk

Beşiktaş'ın takım kaptanı İbrahim Toraman, Beşiktaş'ın hedefinin her zaman şampiyonluk olduğunu söyledi.

A+A-

Beşiktaş'ın takım kaptanı İbrahim Toraman, Beşiktaş'ın hedefinin her zaman şampiyonluk olduğunu söyledi.

Takımın kamp yaptığı Side'de Cihan Haber Ajansı'na özel açıklamalarda bulunan kaptan, takımın içinde bulunduğu ortamda, şampiyonluk yarışına, kişisel kariyerine, milli takıma kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.

Sezonun ilk yarısında oynadıkları maçlarda neler yapabileceklerini gösterdiklerini dile getiren Toraman, ikinci yarıdaki hedefleri için ise "İlk yarıdaki maçlarda neler yapabileceğimi herkes gördü. Takımın kendine güveni olduğunda bunu sahaya yansıtabiliyor. Beşiktaş'ın hedefi her zaman şampiyonluktur. Hedefimiz her zaman şampiyonluğu kovalamaktır. İçimde hissettiğim şampiyonluk olabilir, istiyoruz. Genç arkadaşlarımız var. Baskı altında kalmaz ve stress yaşamazsak Beşiktaş'ın hedefi her zaman şampiyonluktur. Bunu bu sene gerçekleştirebiliriz. Sezon sonunda yıkılacak İnönü Stadı'nda taraftarlarımız bu yıl tribünlere gelip bizi desteklesinler ve şampiyonluk yolunda onları yanımızda görmek istiyoruz." dedi.

Şampiyonluk yarışının hangi takımlar arasında geçeceğinin sorulması üzerine tecrübeli oyuncu, "Şu anda bütün takımlar şampiyonluk yarışının içinde yer alıyor. Ben her hangi bir kopmanın olacağını sanmıyorum. İkinci yarıya kim iyi başlangıç yaparsa konsantrasyonu üst seviyede olursa o yarışın içinde yer alır." diye cevapladı.

JÜBİLEMİ BEŞİKTAŞ'TA YAPMAK İSTİYORUM

İbrahim Toraman, Teknik Direktör Samet Aybaba'nın müthiş özverili bir şekilde çalışarak takımı motive etmeye çalıştığını ifade etti. Yıldız futbolcu, kişisel kariyeri hakkında şunları ifade etti:

"Ben biliyorsunuz uzun yıllardır Beşiktaş'ta oynuyorum. Daha yüksek meblağları seçseydim daha önce başka takımlara gidebilirdim. Ama gitmeyi hiç düşünmedim. Ben kendimi Beşiktaş'a ait olduğumu hissediyorum. Sevdiğim ve sevildiğim bir cmaiadayım. Takım kaptanıyım Beşiktaş'a daha iyi hizmetler yapıp şampiyonluk yaşamak istiyorum. Kalbimden geçen jubilemi Beşiktaş'ta yapmaktır. Tabiki yarının ne olacağını kimse bilemez. Ben işimi dört elle sarılıp başarılı olup burada futbol hayatımı noktalamak istiyorum."

İbrahim Toraman, takımda sağ bek, stoper ve ön liberoda da görev yapabildiğini fakat hocasının nerede görev verirse orada oynayacağını ifade etti. Kaptan, bir gün Beşiktaş'tan Avrupa'ya giderse İspanya Ligi'nde futbol oynamak istediğini dile getirdi.

Öte yandan A Milli Takım'a alındıktan sonra uzun bir süre kadroya çağrılmayan İbrahim Toraman, Milli Takım için şunları ifade etti:

"Bu konu oldukça hassas biri konu. Fazla konuşmak istemiyorum. Benim bir sıkıntım yok. Biz belli bir seviyedeyiz. Belli bir tecrübe edindik. Hocalarımızın kararlarına saygı duymak lazım."
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.