1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. İdil'de Gönül Elçilerinden Eğitim Yararına Kermes
İdilde Gönül Elçilerinden Eğitim Yararına Kermes

İdil'de Gönül Elçilerinden Eğitim Yararına Kermes

Şırnak’ın İdil ilçesinde 'Gönül Elçileri Projesi' kapsamında İdil Anadolu Lisesi öğretmenleri, öğrencileri ve Okul Aile Birliği üyeleri tarafından kermes düzenlendi.

A+A-

Şırnak’ın İdil ilçesinde 'Gönül Elçileri Projesi' kapsamında İdil Anadolu Lisesi öğretmenleri, öğrencileri ve Okul Aile Birliği üyeleri tarafından kermes düzenlendi. Kermes programına Kaymakam Mustafa İmamoğlu, eşi Emel İmamoğlu, kurum müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Okul idaresi, öğretmen, öğrenci ve veliler tarafından hazırlanan çeşit çeşit yemekler, öğretmenler tarafından icra edilen canlı müzik eşliğinde okul öğretmenleri ve öğrencileri tarafından ziyaretçilere ikram edildi. Ayrıca Anafartalar İlkokulu öğrencileri de ikramların dağıtılmasına katkıda bulundu.

Kermeste kısa bir konuşma yapan Kaymakam İmamoğlu, 'Gönül Elçileri Projesi'ne özellikle İdil Milli Eğitim camiasından çok ciddi destek geldiğini, kısa zamanda 'gönül elçisi' sayısının arttığını ifade ederek herkesi 'gönül elçisi' olmaya davet etti. İmamoğlu, programı düzenleyen okul idaresine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kermesin geliri üniversiteye hazırlanan okul öğrencilerinden bazılarının eğitim giderlerinin karşılanmasında kullanılacak.
CİHAN

İdil'de gönül elçilerinden eğitim yararına kermes

İdil'de gönül elçilerinden eğitim yararına kermes

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.