1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Iğdır'da Öğrencilere Kaynak Kitap Dağıtıldı
Iğdırda Öğrencilere Kaynak Kitap Dağıtıldı

Iğdır'da Öğrencilere Kaynak Kitap Dağıtıldı

Iğdır'da 'SBS Kursu ile Hayaller Gerçekleşiyor Öğrenci Koçları Yetişiyor' projesi kapsamında SBS kursuna giden öğrencilere kaynak kitap dağıtıldı.

A+A-

Iğdır'da 'SBS Kursu ile Hayaller Gerçekleşiyor Öğrenci Koçları Yetişiyor' projesi kapsamında SBS kursuna giden öğrencilere kaynak kitap dağıtıldı.

Merkez Kurtuluş İlkokulu'nda devam eden SBS kursunu ziyaret eden Iğdır Valisi Ahmet Pek ve İl Milli Eğitim Müdürü Dincer Ateş, öğrencilere kitap dağıttı. Programda konuşan Vali Ahmet Pek, başarılı öğrencilerinin sınava hazırlanması amacıyla düzenlenen proje çerçevesindeki kurs sayesinde öğrencilerin çok başarılı olacağına inandığını belirtti.

Amaçlarının kentteki öğrencilerin sınavlarda başarılı olmalarını sağlamak olduğunu kaydeden Vali Pek, “İstediğimiz ilimizin de eğitimde üst sıralarda yer almasıdır. Onun için öğretmenlerimiz fedakârca hafta sonu demeden tatil demeden burada öğrencilere eğitim veriyor. Öğretmenlerimiz öğrencilerimizin başarılı olmaları için her türlü gayreti gösteriyorlar. Ancak ne olursa olsun bazen üst sıralara yerleşebilmek için, destek alınması gerekiyor. Destek olmadan iyi yerlere gelinseydi herkes üst sıralarda yer alırdı. Ancak bu yetmiyor mutlaka artı bir gayret sarf edilmesi şart. Milli Eğitim Müdürlüğümüz, bu projeyi hazırlamakla güzel bir başarı yakaladı. Bu proje sayesinde kurs alıyorsunuz ve bunun sonucunda da başarının geleceği kesindir. Öğrencilerimiz Iğdır'ın SBS seviyesini üst sıraya çekecektir. Bu aldığınız eğitimle daha başarılı olacağınıza inanıyorum.” şeklinde konuştu.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.