1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İkçü Yaza Merhaba Dedi
İkçü Yaza Merhaba Dedi

İkçü Yaza Merhaba Dedi

İzmir'in 4. devlet üniversitesi olan İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) 2011-2012 akademik yılını 'Yaza merhaba' etkinliği ile tamamladı. Tıp Fakü...

A+A-

İzmir'in 4. devlet üniversitesi olan İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) 2011-2012 akademik yılını 'Yaza merhaba' etkinliği ile tamamladı.

Tıp Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültelerindeki ilk akademik yılını tamamlayan toplam 210 İKÇÜ öğrencisi, akademisyenler ve personelin katılımıyla Balatçık kampüs alanında etkinlikte bir yılın stresini attı. Etkinlikleri, İKÇÜ Rektör Yardımcısı Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Tancan Uysal, Rektör Danışmanı Prof.Dr. Mustafa Demirci, Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mehmet Ali Malas, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dr Salih Okur, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Demir, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Vedat Pazarlıoğlu, Su Ürünleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç.Dr. Mehmet Çulha, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı, Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç.Dr Yasemin Tokem, Genel Sekreter Gülten Gültekin, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Filiz Künüroğlu, akademisyenler ve çok sayıda konuk izledi.

Sürpriz spor aktiviteleri ile başlayan eğlence, konuklara sunulan açık büfe ikramları ile devam etti. Yaza merhaba diyen İKÇÜ'lülere seslenen Rektör Yardımcısı Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tancan Uysal, bu etkinliklerin önümüzdeki yıllarda daha kapsamlı organizasyonlarla devam edeceği müjdesini verdi. Prof.Dr. Uysal, "Önümüzdeki akademik yılda Diş Hekimliği Fakültesi, Su Ürünleri Fakültesi, Mühendislik Fakültesinin Elektrik-Elektronik, İnşaat, Makine, Malzeme Mühendisliği Bölümleri ile Turizm Fakültesine öğrencilerimiz geliyor. Bu öğrencilerimizin aramıza katılmasıyla önümüzdeki yıl çok daha kapsamlı çok daha geniş etkinliklerde buluşacağız.” şeklinde konuştu.

İKÇÜ'nün ilk öğrencileri olma özelliği ve ayrıcalığını paylaşan Sağlık Bilimleri ve Tıp Fakültesi öğrencileri başarı, inanç, kararlılık ve heyecanla sona eren üniversitedeki ilk yıllarının coşkusunu, etkinlikte sahne alan Grup Eflatun ve Sedef Pınar'ın şarkılarına eşlik ederek paylaştı.

Programda mini bir konser veren İKÇÜ Sanat Danışmanı Dr. Serkan Çelik ile Ege Bölgesi türküleri eşliğinde sunulan Zeybek gösterisi davetlilerden büyük alkış aldı. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.