1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi’nde Mezuniyet Heyecanı
İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi’nde Mezuniyet Heyecanı

İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi’nde Mezuniyet Heyecanı

Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 43. mezunlarını düzenlenen törenle uğurladı.

A+A-

Çukurova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 43. mezunlarını düzenlenen törenle uğurladı.

Çukurova Üniversitesi Kongre Merkezi’nde düzenlenen törene Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci yakını katıldı. Törende konuşan Prof. Dr. Mustafa Kibar, yükseköğretim kurumları ve bu kurumlardan mezun olacak nitelikli insan gücünün önemine dikkat çekti. Prof. Dr. Mustafa Kibar “ Her şeyin hızla değiştiği dönemde en önemli nitelik donanımlı insan gücüdür. Bu nedenle, günümüzde bütün dünyada ki yükseköğretimleri etkisi altına alan eğilimlerden en önemlisi Yükseköğretime olan taleptir.” dedi.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alper Güven ise “Küreselleşen dünyada hayatta başarılı olabilmek için öncelikle yapmanız gereken güvenirliğinizin, sözünüzün ve sözleşmelerinizin üzerine titremektir.” dedi.

Fakülte birincisi Ekonometri Bölümü öğrencisi Sera Şanlı da hem heyecanlı hem de hüzünlü olduğunu söyledi. Şanlı, “Bu aslında hepimiz için yeni bir başlangıç. Her birimiz özlemini kurduğumuz hedefe bir adım daha yaklaştık. Bu süreçte mezun olmak bizler için önemli olsa da asıl unutmamamız gereken şey, bize verilen emeğin üzerine koyarak gelecek nesillere faydalı olmaktır.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Sera Şanlı, yaş kütüğüne isminin yazılı olduğu plaketi çaktı.
Törende dereceye giren öğrenciler diplomalarını Rektör Prof. Dr. Mustafa Kibar ve Dekan Prof. Dr. Alper Güven’in elinden aldı. Uluslararası ilişkiler, ekonometri, maliye, işletme ve iktisat bölümlerinden diploma alan 520 öğrenci ise mezuniyetin heyecanını aileleriyle birlikte yaşadı.
CİHAN

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde mezuniyet heyecanı

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde mezuniyet heyecanı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.