1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. İl Özel İdaresi Araç Parkını Genişletti
İl Özel İdaresi Araç Parkını Genişletti

İl Özel İdaresi Araç Parkını Genişletti

Kırıkkale İl Özel İdaresi, çalışmalarda kullanmak üzere 9 adet aracı bünyesine kazandırdı.

A+A-

Kırıkkale İl Özel İdaresi, çalışmalarda kullanmak üzere 9 adet aracı bünyesine kazandırdı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın, kurumlarında kullanılmak üzere 9 adet araç aldıklarını ve bu araçların toplam maliyetinin 941 bin 800 lira olduğunu söyledi. Aydın, 2013 yılında mali gider bütçesinin 24 milyon 100 bin lira olduğunu belirterek, “Bütçenin yarısından fazlası yatırıma harcanacak ve her yere hizmet götüreceğiz.” dedi.

Yeni kazandırdıkları araçlar ile önemli çalışmalar yapmayı hedeflediklerini belirten Aydın, vizyonlarının, bütçeyi doğru kullanmak ve kaynakların zamanında hizmete sunulması olduğunu bildirdi. Aydın, yatırımların şeffaf bir şekilde kullanılacağını ifade etti. Aydın, şu bilgileri verdi: “Kurumumuz araç parkının geliştirilmesi için yaptığı proje kapsamında, İl Genel Meclisinin kararı ile toplam değeri 941 bin 800 lira olan araçlar aldık. Orman İşletme Müdürlüğüne bir itfaiye aracı, İl Özel İdaresi hizmetinde kullanılmak üzere 1 adet TIR, 1 adet silindir, 2 adet ön süpürge ve 1 adet levha direği çakma makinesi bünyemize kazandırdık. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü hizmetinde kullanılmak üzere 1 adet pikap ile İl Özel İdaresinde kullanılmak üzere 2 adet seyyar tamir kamyonu siparişi DMO’ya verildi. Makine parkının genişletilmesi için çalışmalar yapıldı. Özel İdare yatırımlara ve çalışmalara devam ederek. Kırıkkale’nin her yerine hizmet götürmeyi hedefliyor.”

Köylere hizmet gitmesi için Valilik ile İl Özel İdaresinin birlikte çalışmalar yaptığını ifade eden Vali Ali Kolat ise Kırıkkale’nin geçmişte çok göç verdiğini, fakat şu anda insanların tekrar büyük şehirlerden göç ederek memleketlerine ve köylerine geri döndüğünü anlattı. Büyük şehirde yaşayan insanlara hizmetten memnun kalmasını sağlamak için büyük şehirdeki gibi hizmet götürülmesi gerektiğinin altını çizen Vali Kolat, “Bizler vatandaşlarımızın memnuniyeti için buradayız. Şu anda 81 köyümüze kanal yapıldı, 93'ünde ise çalışmalarımız devam ediyor. 173 köyümüzün ise suyu akıyor. Sadece 4 tanesinde bazı sıkıntılar çıktı. Bu köylerimize de sularının akması için bakanlığımız ile çalışıyoruz ve oluşan sorunları kaldıracağız.” dedi. CİHAN

İl Özel İdaresi araç parkını genişletti

İl Özel İdaresi araç parkını genişletti

İl Özel İdaresi araç parkını genişletti

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.