1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Koçberber, Feke’deki Çalışmaları İnceledi
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Koçberber, Feke’deki Çalışmaları İnceledi

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Koçberber, Feke’deki Çalışmaları İnceledi

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Zeki Koçberber, Feke ilçesinde İl Özel İdaresi tarafından yapılan çalışmaları inceledi.

A+A-


İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Zeki Koçberber, Feke ilçesinde İl Özel İdaresi tarafından yapılan çalışmaları inceledi.

İncelemelerinin ardından ilçenin sorunları ve yapılacak çalışmalar ile ilgili Feke Öğretmenevi’nde toplantı düzenleyen Koçberber, muhtarların dile getirdikleri sıkıntıları dinledi. Genel Sekreter Koçberber, geçmiş yıllarda yapılan bazı ihmal ve eksikliklerin giderilmesine yönelik çalışmaların kararlılıkla süreceğini ifade etti. 2012 ve 2013 yıllarında köy yolları asfalt çalışmalarında yol yapım kalitesinin arttırıldığını, yol altyapısında kullanılan malzemelerin standartlara uygun hale getirildiğini kaydeden Koçberber, "2011 yılında 443 kilometre asfalt yapımı 16.3 milyon TL’ye mal olurken, asfalt-astar ve mıcır fiyatlarının artmasına rağmen 2012 yılında daha az maliyetle toplam 14.8 milyon TL’ye 464 kilometre yol asfaltlanmıştır. Geçmiş yıllara oranla daha fazla yolun asfaltlanması için tüm hazırlıklar tamamlanmıştır. Adana halkına hizmet etmek için ilçelerimizi ziyaret ediyoruz, muhtarlarımızla, vatandaşlarımızla görüşüp onların sorunlarını, taleplerini dinliyoruz. İdaremizin hizmet alanına giren konularda sorunları çözmeye, ihtiyaçları karşılamaya, hizmet etmeye çalışıyoruz." dedi.

Toplantıda söz alan Gedikli köyü Muhtarı ve Feke Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Gül, Genel Sekreter Mehmet Zeki Koçberber’in ekibi ile birlikte ilçenin ve köylerin ihtiyaçları ile ilgilenilmesinin sevindirici olduğunu söyledi. Feke’nin Sülemişli Mahallesi Muhtarı Hasan Gezer, İl Özel İdaresinin yaptırdığı 12 dönüm alanlı sulama gölet çalışmalarının yöre halkına büyük yararlar sağladığını belirtti.

Toplantıya Mehmet Zeki Koçberber’in yanı sıra Feke Kaymakamı Mehmet Balıkçılar, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Yusuf Kuzu, İl Genel Meclis Üyesi Burhan Şengün ve muhtarlar katıldı.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.