1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. İlk Yılda Gelen Şampiyonluk
İlk Yılda Gelen Şampiyonluk

İlk Yılda Gelen Şampiyonluk

Osmaniye'de düzenlenen Okul Sporları Yıldız Kızlar Basketbol Müsabakaları'nda, bu yıl açılan Mahmut-Ali Kirmit Ortaokulu il birincisi oldu.

A+A-

Osmaniye'de düzenlenen Okul Sporları Yıldız Kızlar Basketbol Müsabakaları'nda, bu yıl açılan Mahmut-Ali Kirmit Ortaokulu il birincisi oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, final maçından sonra düzenlenen kupa töreninde yaptığı konuşmada, bir ay süren basketbol müsabakalarına 9 takımın katıldığını belirtti. Şampiyon okul takımının grup maçlarında Osmaniye'yi temsil edeceğini ifade eden Demir, "Mahmut-Ali Kirmit Ortaokulu basketbol takımını tebrik ediyorum. Müsabakalarda ikinciliği Şehit Yasemin Tekin Ortaokulu, üçüncülüğü Kadirli 100.Yıl Ortaokulu elde etti. Özellikle Kız Çocuklarımızın Spor yapmasına imkan veren,teşvik eden ilgilileri tebrik ediyorum. Bizler Osmaniye sevdalısıyız. Amacımız Osmaniyemizi her alanda olduğu gibi sporda da hak ettiği yere getirmektir. Sadece bir organizasyonla sezon kapatılan dönemler geride bıraktık. Her zaman her yerde spor yapan, sağlıklı bedene ve ruha sahip bir çocuklarımızla, gençlerimizle 2023 hedefine azimle, kararlı adımlarla ilerliyoruz. Spor salonları, futbol sahaları, antrenman salonları, gençlik merkezleri yükselen merdivenin ayrı ayrı basamaklarını oluşturmakta. Mesai mefhumu gözetmeksizin tesislerimizi hizmetinize sunmuş durumdayız. Ailelerinizi de yönlendirin. Gelin birlikte spor yapalım." şeklinde konuştu.

Dereceye giren takımlara kupaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir tarafından verildi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.