1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. İlkadım Belediyesi Yeni Hizmet Binası Projesini Askıya Aldı
İlkadım Belediyesi Yeni Hizmet Binası Projesini Askıya Aldı

İlkadım Belediyesi Yeni Hizmet Binası Projesini Askıya Aldı

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necaattin Demirtaş, yeni hizmet binası projesini beklemeye aldıklarını belirterek, “Projeyi buzdolabına koyduk, bekliyoruz.

A+A-

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necaattin Demirtaş, yeni hizmet binası projesini beklemeye aldıklarını belirterek, “Projeyi buzdolabına koyduk, bekliyoruz." dedi.

Samsun İlkadım Belediye Meclisi haziran ayı toplantısı, İlkadım Belediye Başkanı Necaattin Demirtaş'ın yönetiminde gerçekleştirildi. Toplantıda ilk olarak İlkadım Belediyesi’nin park yapımı için talep ettiği 2 milyon liralık banka kredi kullanılması yönündeki teklif görüşüldü. İlkadım Belediyesi Plan ve Bütçe ile Hukuk Komisyonlarınca reddedilen teklif, İlkadım Belediye Başkanı Necaattin Demirtaş tarafından meclis toplantısında geri çekildi.

Toplantı sonrası İlkadım Belediyesi’nin yeni yapacağı hizmet binası projesiyle ilgili soruları cevaplayan İlkadım Belediye Başkanı Necaattin Demirtaş, söz konusu projeyi beklemeye aldıklarını açıkladı. Yeni hizmet binasıyla ilgili Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi'nde yer alan 20 dönüm bir arazi için görüşmelerin sürdüğünü kaydeden Başkan Demirtaş, şunları söyledi: “Yeni hizmet binamızla ilgili Samsun Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ ile görüşmemiz oldu. TOKİ ile eski hava alanının olduğu bölgede 20 dönümlük bir arazinin takas işlemleri konusunda işlemlere başladık. 15 milyon lira ihale bedeli olan belediye binası projesinde maddi anlamda yeterli kaynak olmadan bu işe başlamanın doğru olmadığına inandığım için projemizi beklemeye aldık. Şu an yeni hizmet binası projesini buzdolabına koyduk, bekliyoruz."

GÜRBÜZ: HALKIN GÖRÜŞÜ ALINMALI

İlkadım Belediyesi’nin yeni yapacağı hizmet binası projesiyle ilgili halkın görüşlerinin alınması gerektiğini ifade eden İlkadım Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Avukat Kerami Gürbüz, “İlkadım Belediyesi’nin yeni bir hizmet
binasına ihtiyacı var, ancak bu ihtiyaç acil değildir. Türkiye’nin bazı illerinin nüfusundan büyük olan İlkadım ilçemize yeni yapılacak belediye hizmet binası ile ilgili olarak vatandaşların görüşlerinin alınmasında faydası vardır." diye konuştu. CİHAN

İlkadım Belediyesi yeni hizmet binası projesini askıya aldı

İlkadım Belediyesi yeni hizmet binası projesini askıya aldı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.