1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. İlköğretim Öğrencileri, Madde Bağımlığıyla İlgili Kitap Yazdı
İlköğretim Öğrencileri, Madde Bağımlığıyla İlgili Kitap Yazdı

İlköğretim Öğrencileri, Madde Bağımlığıyla İlgili Kitap Yazdı

Adana Sarıçam Erdoğan Şahinoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri madde bağımlılığına karşı kitap yazdı.

A+A-

Adana Sarıçam Erdoğan Şahinoğlu İlköğretim Okulu öğrencileri madde bağımlılığına karşı kitap yazdı.

Öğrenciler, madde bağımlılığı ile mücadele için yazdıkları öyküleri ‘Silgi’ adı verdikleri kitapta topladı. Öğrenciler arasında yapılan kompozisyon yarışmasında yazılan öyküler, hikâyeler ve makalelerden oluşan kitapta daha çok madde bağımlılığının topluma verdiği zararlar, yaşanmış hikâyeler, ailelerin yaşadığı dramlar, toplumun sosyal olarak karşılaştığı sorunlar anlatılıyor.

Okulda düzenlenen programla hem kitap tanıtıldı hem de teknoloji tasarım dersinde öğrencilerin yapmış olduğu ürünler sergilendi. Bu arada kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi. Kitabın basılmasında sponsor olan Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci de ödül törenine katıldı. Çocukların böyle bir çalışma yapmasının çok önemli olduğunu belirten Başkan Zenbilci, "Geleceğin büyükleri siz değerli gençlerin şimdiden bu bilinçte olması çok güzel. Sağlıklı bir neslin, fikren, aklen ve bedenen sağlıklı olması gerekir." dedi.

Sarıçam Milli Eğitim Müdürü Erdal Denge ile velilerin de katıldığı etkinlikte okul öğrencileri tarafından çeşitli gösterilerde sunuldu.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.