1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İnce'den Arınç'a: Millet Size 11 Yıl Katlandı Da Sen 8 Saat Mi Katlanamıyorsun
İnceden Arınça: Millet Size 11 Yıl Katlandı Da Sen 8 Saat Mi Katlanamıyorsun

İnce'den Arınç'a: Millet Size 11 Yıl Katlandı Da Sen 8 Saat Mi Katlanamıyorsun

CHP Grup Başkanvekili Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın “8 saat çok 8 dakika dursunlar” sözleri üzerine, “Millet size 11 yıl katlandı da sen 8 saat mi katlanamıyorsun.

A+A-

CHP Grup Başkanvekili Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın “8 saat çok 8 dakika dursunlar” sözleri üzerine, “Millet size 11 yıl katlandı da sen 8 saat mi katlanamıyorsun.” dedi.

Yalova’da bir anaokulun yıl sonu etkinliğine katılan Muharrem İnce, programın sonunda gazetecilere gündemle ilgili açıklamalarda bulundu. İnce, “Bu ülkede bir duran adamlar var, bir vuran adamlar var, bir de götüren adamlar var. Vuran adamlarla götüren adamlar beraber, ortak. Koalisyon kurmuşlar bunlar. Bülent Arınç diyor ki ‘Ya 8 saat bunlar nasıl duracak. Bunlarda boyun fıtığı, bel fıtığı yok mudur?’ ‘Herhalde’ yok diyor. Bir insan boyun, bel fıtığı olabilir yeter ki bir insan beyin fıtığı olmasın. 8 saat çok, 8 dakika dursunlar diyor. 11 yıl durdunuz, millet size 11 yıldır katlandı da sen 8 saat mi katlanamıyorsun? Türkiye’de insanlar, gençler zekâlarını, mizahın gücünü konuşturuyorlar ve gençlerin deyimiyle konuşayım; ti’ye alıyorlar iktidarı. Yani Türkiye’de hiçbir iktidar sokaklarda hiç bu kadar küçümsenmemiştir. Bu kadar kaba güce rağmen gaza, TOMA’ya, copa rağmen bu ülkenin insanları direniyor. Bütün vilayetlerinde direniyor, Yalova’sında, İstanbul’unda, İzmir’inde, Antep’inde, Mersin’inde direniyor. İktidar aklını başına toplamalı. Başbakan bu tavırlarından vazgeçmeli. Başbakan tek adamlığını bir kez daha düşünmeli. AKP içindeki milletvekillerine sesleniyorum; kapıkulu olmayın, özgür iradeli milletvekili olun.”
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.