1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. İnci Holding 30. Yılını Şenlik Havasında Kutladı
İnci Holding 30. Yılını Şenlik Havasında Kutladı

İnci Holding 30. Yılını Şenlik Havasında Kutladı

Temeli 1952 yılında girişimci Cevdet İnci tarafından atılan, bugün otomotiv yan sanayi başta olmak üzere lojistikten atık yönetimine kadar birçok sekt...

A+A-

Temeli 1952 yılında girişimci Cevdet İnci tarafından atılan, bugün otomotiv yan sanayi başta olmak üzere lojistikten atık yönetimine kadar birçok sektörde faaliyet gösteren İnci Akü, HL Jantaş ve HL İnci ile İncitaş gibi kuruluşları bünyesinde barındıran İnci Holding, 30. kuruluş yıldönümünü İzmir Arena'da düzenlenen şenlikle kutladı. İnci Holding ve grup şirketlerinin yönetici ve çalışanları ile ailelerinin katıldığı şenlikte, Candan Erçetin şarkılarını seslendirdi. Kurucu Cevdet İnci de anıldı.

Sunucu Aslan Arım'ın hoşgeldiniz konuşmasının ardından İnci Holding Çocuk Korosu sahne aldı. İnci Grubu çalışanlarının 8-14 yaş arası çocuklarından oluşan korodan sonra İnci Holding Perküsyon Show da büyük alkış aldı. İnci Çevre Grubu'nun düzenlediği, çalışan çocuklarına yönelik "Çevreye Saygı, Yaşama Saygı" konulu resim yarışmasının kazananlarına da ödülleri verildi.

Sahneye davet edilen HL İnci Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Zaim, şunları söyledi: "İnci Holding'in 30. yılı olması sebebiyle bu yıl ayrı kutlamalar yerine, 5 bin kişilik ailemizle bu muhteşem tabloyu oluşturmayı yeğledik. Kutluyoruz, gurur duyuyoruz, çünkü hep beraber her biri ayrı bir başarı öyküsü olan muhteşem şirketler yarattık. Öylesine güçlü şirketler ki sonsuza dek var olmak için yapılandırdık. Tüm çalışanlarımızı, bütün bu güzellikler ve olağanüstü performansları için kutluyor, hep birlikte paylaşacağımız nice başarılarla dolu mutlu yıllar diliyorum."

Ardından sahneye davet edilen İnci Holding Yönetim Kurulu Başkanı Meral İnci Zaim ise, "Pek çok öncü kurumun tarihine baktığınızda, içinde bulundukları zamanın ilerisinde olduklarını, değişimin öncüsü olarak sadece kendi çevrelerini değil, çoğu zaman toplumu, hattâ dünyayı etkilediklerini görürsünüz. Kurucumuz babam Cevdet İnci, genç cumhuriyetimizin tarım toplumundan sanayi toplumuna geçiş döneminin öncü işadamlarındandır. O hem bugünkü şirketler topluluğumuzun temellerini atmış hem de gelişmeye, kalkınmaya olan azmini, inancını nesilden nesile bizlere aşılayarak, ülkemizde İncitaş'ın kuruluşuyla birlikte 60 yıldır devam eden bir başarı öyküsünün öncüsü olmuştur." dedi.

Şenlikte ayrıca İnci Holding ve şirketlerine 30 yıl ve üzerinde hizmet eden kişilere plaket verildi. Üç nesildir İnci Grubu şirketlerinde görev yapan İsmail Sayar, Ömer Taşçı ve Memnune Yarenci İnci de plaketle onurlandırıldı. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.