1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. İnegöl'den Libyalı İşadamlarına İşbirliği Çağrısı
İnegölden Libyalı İşadamlarına İşbirliği Çağrısı

İnegöl'den Libyalı İşadamlarına İşbirliği Çağrısı

Mobilya ile ilgili iş bağlantıları için Libya’dan İnegöl’e gelen iş adamları heyeti, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti.

A+A-

Mobilya ile ilgili iş bağlantıları için Libya’dan İnegöl’e gelen iş adamları heyeti, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti. Ziyarette, Libyalı heyet, İnegöl ile ikili ve ticari ilişkileri artırmak istediklerine vurgu yaptı.

Libya’nın Bingazi şehrinde faaliyet gösteren iş adamları heyeti, Yaprak Parke’nin misafiri olarak İnegöl’e geldiler. İkili ilişkileri daha da artırmak adına İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile görüşen heyette Bingazi Belediyesi’nden bir yetkili de yer aldı.

Bingazi Belediye Meclis üyesi Ahmet Bin Musa, Bingazili iş adamları Dr. Abduljanad Elanshar ve Ela Elanize’nin de hazır bulunduğu ziyarette, heyet adına konuşan iş adamı İsmail Uneyzi, İnegöl’ün mobilyada güçlü bir şehir olduğunu, ülke genelinde isim yaptığını söyledi. Uneyzi, "Buraya iş bağlantısı için geldik. İnegöl’ün mobilya da güçlü bir şehir olduğunu gördük. Bu vesile ile şehrin belediye başkanını ziyaret ediyoruz. Yapılan çalışmalar noktasında Bingazi’deki belediye yetkilileri ile buradaki belediye arasında istişare edilmesini arzularız. Buradaki hizmetleri Bingazi’ye de taşımak istiyoruz. Türkler bizim yabancımız değiller. Hala aynı kanı taşıyoruz. Bu yüzden de ikili diyalogları artırmak istiyoruz." dedi.

Libya’dan ticaret amacıyla gelen iş adamlarını ağırlamaktan mutlu olduklarını ifade ederek sözlerine başlayan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş; heyete, İnegöl ile alakalı genel bir bilgilendirme yaptıklarını dile getirdi. Başkan Aktaş, "Libya iç işlerindeki problemlerini hallettikten sonra hızla yükselen bir değer. Bölgesinde de önemli konumdaki bir ülke. Temennimiz odur ki; dirlik ve düzen içerisinde olurlar. Bundan sonraki süreçte Türkiye ile Libya arasında karşılıklı istifade olacaktır. Bu süreçte İnegöl de kendine düşen görevi layıkıyla yapacaktır. İş bağlantılarının her iki şehir için hayırlı olmasını diliyor, Libyalı iş adamlarını İnegöl ile iş bağlantıları kurmaya davet ediyorum." dedi.

Ziyaret sonunda Başkan Aktaş, Libya iş adamları heyetine, İnegöl hatırası çini ve plaket ile İnegöl ayçekirdeği takdim etti.
CİHAN

İnegöl'den Libyalı işadamlarına işbirliği çağrısı

İnegöl'den Libyalı işadamlarına işbirliği çağrısı

İnegöl'den Libyalı işadamlarına işbirliği çağrısı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.